výroba NEREZ aku nádržeDobrý den , již delší dobu se zajímám o možnosti aku nádrží. Nyní jsem musel vyměnit kotel , trošku jsem tuto problematiku probral s topenářem. Nechci nějaká složitá monstra se složitou regulací. Inspiroval mě starý kombinovaný bojler , který byl nahřívaný společně s topením. Co takhle udělat velkou aku nádrž, která bude nabíjená výměníkem z kotle. Nádrž by byla nerezová , ohříval bych v ní TUV. S topením bych tuto nádrž nahřál , měl bych velkou zásobárnu TUV a když bych neuzavřel ventil , tak bych mohl tuto energii přes noc a případně dopoledne vytáhnout samotížkou do radiátorů. Ráno a dopoledne teplou vodu nepotřebuji , po zatopení bych si ji dohřál , abych měl na večer dsostatek teplé vody.Rád bych znal váš názor , jestli je toto zapojení reálné.... A druhý dotaz se týká toho defakto nerez bojleru. Známí mě tvrdí , že na tuto nádrž bohatě postačuje nerez plech 2 mm ???? Bude to stačit , nebude s tímto nějaký problém???? A jak se celkově díváte na výrobu aku nádrže z nerezu , není s tím nějaký problém....