Dobrý den , již delší dobu se zajímám o možnosti aku nádrží. Nyní jsem musel vyměnit kotel , trošku jsem tuto problematiku probral s topenářem. Nechci nějaká složitá monstra se složitou regulací. Inspiroval mě starý kombinovaný bojler , který byl nahřívaný společně s topením. Co takhle udělat velkou aku nádrž, která bude nabíjená výměníkem z kotle. Nádrž by byla nerezová , ohříval bych v ní TUV. S topením bych tuto nádrž nahřál , měl bych velkou zásobárnu TUV a když bych neuzavřel ventil , tak bych mohl tuto energii přes noc a případně dopoledne vytáhnout samotížkou do radiátorů. Ráno a dopoledne teplou vodu nepotřebuji , po zatopení bych si ji dohřál , abych měl na večer dsostatek teplé vody.Rád bych znal váš názor , jestli je toto zapojení reálné.... A druhý dotaz se týká toho defakto nerez bojleru. Známí mě tvrdí , že na tuto nádrž bohatě postačuje nerez plech 2 mm ???? Bude to stačit , nebude s tímto nějaký problém???? A jak se celkově díváte na výrobu aku nádrže z nerezu , není s tím nějaký problém....
Dobrý den, pane Stoll fa ROLF vám poskytne na nerezovou akumulační nádrž zvýšenou záruku 5 let! Zřejmě tato firma…
před 15 roky
Dobrý den, jako zástupce již níže zmíněné firmy KP MARK bych měl pár připomínek. Nerez materiálů je mnoho druhů. A…
před 15 roky
Dobrý den, málokterý výrobce vám dá na nerezovou nádrž větší záruku než 2 roky! Je to podmíněno i tím, jaké jsou…
před 15 roky
16 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení