Prosím o informaci jaké topení zvolit v bytě,v bytovce.Jsme zde devět nájemníků,máme společný kotel kde se po týdnu v topné sezoně střídáme.Jelikož mám tři malé děti a do 14hod je teplota v bytě okolo 15stupnů,musím přitápět přímotopy,nejmladší syn má 4měsíce bez tohoto topení by mi tady nachladl.Řeším proto jaké topení si zde zařídit abychom příští topnou sezonu měly doma teplo.Chtěla bych poradit co je z ekonomického hlediska nejlepší?Plynovou kapličku máme před bytovkou nevyužitou.Děkuji za radu
Vše odpovídá celkovému přístupu k vytápění. Na jedné straně zákazník kterého problematika hlavně emisí nezajímá…
před 15 roky
Od Vás bych to Vláďo s tou lambdou nečekal. Řekl bych že obchodníci toho mohou ovlivnit velmi málo a musí se…
před 15 roky
Nejvíce jsem se zarazil když uvádí cenu el. energie 3 Kč/kWh. Přitom momentální cena kWh pro akumulační topení je…
před 15 roky
21 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení