Topna sustava ako celok

MP Majo Polak @majo.polak před 15 roky04.02.2009 12:01:00
Topna sustava ako celok

Dobry Den, projektant mi vypocital tepelnu stratu domu 13.5 kW.
1.Aky kondenzacny kotel by ste mi odporucili? On mi navrhol bud Buderus alebo Geminox, ale firma ktora by mi to robila, mi povedal ze asi daju nejakeho ceskeho vyrobce.(ze to bude lacnejsie) Rad by som mal jednu sustavu - kondenzacny kotel - solarka.
2. Planujem mat aj teplovzdusny krb s prieduchami bez ventilatora do 4 pokoju + obyvak (tam kde je krb) Podla vypoctov mi vychadza tepelna strata tychto miestnosti 6.8 kW)
1 miestnost je vzdialena od krbu necelych 6 metrov (bude mi tam samovolne prudit vzduch? nema niekto nejake skusenosti s tym? A aky krb mam zvolit?

Mam len strach ze od mojeho prvotneho navrhu mat jednu topnu sustavu, ktora bude fungovat ako celok, budem mat 3 samostatne. Stretol sa niekto s tym? Dakujem za rady a pomoc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.