Ahoj
Přemýšlím jak se hnou ceny za 2-3 měsíce, jestli směrem dolů nebo směrem nahoru. Mám teď docela dost dobré slevy na stavební materiál a vyloženě jej teď na stavbu nepotřebuji. Nicméně mám kde složit a tak mám tedy nakoupit?
Je krize a tak se prý bude zlevňovat, ale je otázka zda se to nevynujuje se začátkem sezóny, až začne poptávka narůstat. Ceny sice klesnou třeba o 10%, ale co slevy? Ty vyletí nahoru nebo budou pořád 30 -49%?
Jak to vidíte?
Polda
Je to tak, kdo to správně odhadne, vydělá a naopak. Snad jen pro okna se to snad dá říci s jistotou, že teď jsou…
před 15 roky
Tak jsem ve stejné situaci,na jaře jdem do toho a do podzimu bych chtěl mít pod střechou.Zatím jsem nekoupil nic,ikdyž…
před 15 roky
presne tak kdyby to bylo tak jednoduche odhadnout tak ty kurzy budou vypadat upne jinak. S materialem na stavbu je…
před 15 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení