Dobrý den,
budu pokládat cca 200 m2 zámkové dlažby a rad bych si koupil nějako upilu na řezání a seřezávání zámkové dlažby.
Bohužel jsem nenašel žádnou řezačku na zámkovou dlažbu, tak mne napadlo následující.
Když bych koupil pokosovou pilu, kterou bych v budoucnu mohl využít za řezání malých kousků dřeva nebo na řezání plovoučky.
Ale kotouč bych zatím vyměnil za řezací (nejlépe diamantový) kotouč. Jak zubatý kotouč, tak diamantový kotouč mají průměry vnitřní hřídele (na který se nasazují) 30 mm. otáčky pokosové pily jsou 5000 /minutu. příkon pokosovky je 1200W.
je mi jasné, že tento nápad není geniální. Poraďte, prosím jestli někoho nenapadne něco lepšího. Budu řezat cca 400 kousků zámkové dlažby (odhad).
Ano i flexa by šla využít, ale já bych raději stolní řezačku, aby byl řez rovný.
Cyril
3 odpovědi
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení