Vlhky roh pod stropom

Reklama
AJ Andrej Jurisko @andrej.jurisko před 15 roky22.02.2009 11:57:00
Vlhky roh pod stropom

Zdravim vsetkych a poprosil by som Vas o radu.
V jednej izbe mi neda pokoj jeden vlhky roh pri strope.Je v izbe ktora je najchladnejsia. Z vonku je zateplena iba 5cm EPS. V mieste kde je vlhky roh je betonovy preklad, ktory nie je bohuzial z vonku zatepleny a tym mi tam vznika velky rosny bod. Z exterieru sa s tym neda uz nic bohuzial robit kedze uz mam aj fasadu.Je to moja chyba za ktoru teraz pikam.
Cez leto by som chcel rekonstruovat izbu a to tak ze znizit stropy SDK aj s izolaciou, komplet nove steny (predpokladam ze orucam stare a nanovo natiahnem omietku alebo dam SDK) a aj podlahu. Chcel by som od Vas poradit ako vyriesit ten vlhky roh.Myslite ze ak dam izolaciu medzi stropom a SDK ze by to pomohlo? Ale si myslim ze to tam bude aj nadalej vlhke co myslite?. Alebo mam spravit predsadenu stenu s kvalitnou parozabranou a izolaciou? Alebo by stacilo orucat stenu az do tehly a co potom? Objavuje sa mi tam aj plesen ktoru zatial riesim savom alebo BIOSTATom ASANEX od fy. Ansil. Neviem si rady preto Vas prosim o pomoc. Tie praskliny nie su aktivne to ma az tak netrapi. Jedna sa o dom cca 40r. Dakujem vopred

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.