Nefunkční natápění AKU nádrže.

Franta Řezáč @franta.rezac před 15 roky22.02.2009 23:50:00
Nefunkční natápění AKU nádrže.

Po cca jednom roce se umně projevila závada. Nejsem schopen natopit Akunádrž. Bližší popis problému: Kotel ATMOS 30, systém s nuceným oběhem ( čerpadlo Grundfos 24 - 40 ), aku nádrž 3000 litrů, dvojbodové zapojení, laddomat a třícestný ventil.
Před závadou: Zatopil jsem v poledne, na nádrži uprostřed 50 C°, ve 20 hod jsem jkončil s topením a na nádrži 80 C°. To mně stačilo druhý den na 8 hodin topení, potom jsem zatápěl. Při topení a nahřívání nádrže šlo do radiátorového okruhu 60 C°.
Teď: Topím , do radiátorového systému jde vše v pohodě, ale do nádrže šla teplá voda maximálně spodem ze spátečky. Již několikrát jsem mněl celý laddomat rozebraný a nic.
Tento problém nastal, když na dvě hodiny vyply elektriku a vše šlo na samotíž. Čerpadlo na laddomatu je na 3 a do bytu na 1. Patrona v laddomatu je na 72 C°.
Prosím tímto o nějaké nápady rady atd. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.