Odečet plynu

Reklama
PK Pavel Král @pavel.kral827 před 15 roky05.03.2009 11:08:00
Odečet plynu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co mohu dělat, když jsem tři roky podnikal a za celé tři roky u mě nikdo nebyl na odečet plynu ani jsem nedostal oznámení, že chtějí odečet udělat.Můj předpoklad roční spotřeby byl 21 000kWh, ale když mi přišla faktura, tak za 1.rok jsem spotřeboval podle plynáren pouze 344kWh a vraceli mi ze záloh, počáteční stav dalšího roku byl 699 a konečný opět málo a opět mi vraceli.Nyní jsem skončil s podnikáním a musel jsem odhlásit plyn a konečný stav byl 61 677kWh, na základě toho mi přišla faktura na nedoplatek 75 000kč..Za ty 3 roky jsem nekontroloval plynoměr, jelikož to ve smlouvě nemám, proto mě to velice nemile překvapilo.Nyní jsem na úřadu práce a plynárny mi chtějí udělat splátkový kalendář, který nejsem schopen splácet a plus přidají úroky.Zaplatit to chci, protože mi je jasné, že jsem to propálil, ale splátkový kalendář bych chtěl co nejmenší a bezúročně, jelikož si myslím, že to byla chyba druhé strany.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.