Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím všechny, budu kupovat vodárnu pro zásobování chaty vodou ze studny. Dá se říct, že mám vybráno, jen váhám mezi "klasikou" kde jsou pouze některé části čerpadla z nerezu nebo komplet nerez - tedy i s tlakovou nádobou a co já vím, s čím ještě. Dá se nějak obecně říct, jaký je rozdíl v životnosti mezi levnější a dražší INOX vodárnou. Nemáte někdo zkušenosti nebo rady, jestli se vyplatí investovat snad 50% ceny navíc a jít do nerezu? Díky předem.
P.S.: předpokládám ale že máte správnou DN sacího potrubí...sací koš správně funguje..a délka sacího potrubí a jeho…
před 15 roky
NPSH je podle mne parametr nad kterým se člověk zamýšlí u oběhových čerpadel...a čerpání teplé a horké vody.. U…
před 15 roky
investoval jsem do nerezové stála pár stovek navíc. bečka je samozřejmě kovová a šrouby nejsou odolne proti.…
před 15 roky
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení