Čím doplnit nemtznoucí kapalinu

OH Olda Horak @olda.horak před 15 roky05.03.2009 13:56:00
Čím doplnit nemtznoucí kapalinu

V rekreační chalupě máme několik let ÚT s elektrickým kotlem a náplň nemrznoucí kapalinou. Během zimního období (nejsme tam a netopíme pravidelně)mi na některých místech u těles náplň odkapává a já stále dokola dotahuji šroubení (letos v létě mám domluveno přetěsnění těles).Občas je tedy potřeba nemrznoucí kapalinu doplnit (až 3 litry z celkových 90ti litrů).Topenář vždy přijede a má takovou plechovou vaničku s manometrem a ruční pumpou a tím to doplní. Napadlo mne, že bych to mohl doplňovat sám, ale nikde jsem nenašel obdobné zařízení.Potřebuju proto poradit, zda a případně kde se dá něco sehnat, pumpu nebo čerpadlo. Přes 3tis. Kč by se mi to zdálo při tak malém využití zbytečné. Děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.