TZB-info - Průtokový součinitel…
Základní metodou pro návrh armatury je výpočet hodnoty průtokového součinitele k<sub>v</sub>. Určení hodnoty průtokového součinitele k<sub>v</sub> je však pouze základem. U…
Dobrý den. Potřeboval bych radu. Do topného systému budu dávat trojcesný směšovač esbe. Jaký je rozdíl mezi ESBE 3MG 28-8 a ESBE 3MG 32-18 (tedy kromě průměru připojení). Bude to nějak jinak fungovat? pokud použiju např ESBE 3MG 32-18 s redukcí ta trubky cu 28 nebo cu 22.Děkuji
dobrý den, mám přesně !!, ale přesně ten samý problém co popisujete Vy, jenom o 2 roky později :),také mi…
před 11 roky
Díky za názor, ještě by tam mohla být varianta C, rozumí, ale chce vydělat. Instalace té "srandy" stála…
před 11 roky
No mně to jasné je proč to tak zapojil. Jsou topenáři kteří rozumí tomu co dělají a topenáři kteří si myslí že tomu…
před 11 roky
61 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení