Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den budeme teď předělávat topení v přízemí o rozloze asi 52m2. Jelikož nemůžeme topit plynem. Rozhodli jsme se pro vytápění elektrickým podlahovým topením. To že musíme předělat všechny podlahy mi ani tak nevadí. Stejně jsme chtěli od země zaizolovat 10cm izolace. Co je ale pro mě otázkou jakou vybrat vhodnou krytinu do obytných místností. Koberec je prý pro podlahové topení velice nevhodný, ale já si bez něj pokoj nějak nedokáži dost dobře představit...
Máte někdo podlahové topení? To máte ve všech místnostech dlažbu?
V obývacím pokoji máme koutek, kde sedíme pouze na koberci. Dost dobře si nedokáži představit, jaké by to bylo tam mít dlažbu. V zimě se podlaha vytápí, tak bude alespoň teplá, co ale v létě kdy podlahu nevytápíme?
Setrvačnost objektu stavěného běžným způsobem se pohybuje cca okolo 72 hodin do úplné stabilizace. Denní průběh…
před 15 roky
Dobrý den. Nechce se mi věřit, že Vám to tak funguje. Setrvačnost mé podlahovka je mnohonásobně delší, než čas změny…
před 15 roky
to je prave rozdil mezi dobrou podlahovkou a natahanejma hadicema v podlaze
před 15 roky
43 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení