Komín s popraskanou vložkou - co s tím?

Rubriky:

RS Roman Svoboda @roman.svoboda před 15 roky10.03.2009 11:09:00
Komín s popraskanou vložkou - co s tím?

Dobrý den,
mam dotaz ohledne komina - mam postaveny cihlovy komin a v nem je keramicka, nebo samotova vlozka - nejsem schopen posoudit. Okolo vlozky je pravdepodobne zatepleni a pak jeste komin z cihly. Pri pohledu zrcatkem jsem zjistil, ze je vlozka popraskana uvnitr / jak do hloubky nevim/ . Hrozi mi nejaky nebezpeci, pokud to nebudu resit? I kdyz je to obezdeno klasickym cihlovym kominem ? Kominik mi rekl, ze mi na to neda revizi, protoze je vlozka zazdena jak dole, tak i sopouch, z toho duvodu to pry prasklo ( chalupu jsem jiz takto koupil ) . A ze mi pry nic nehrozi. Pokud by pri pristi kontrole citil dehet - ze by to mel poznat, tak mi doporuci do popraskane vlozky vlozit jeste jednu nerezovou .... Hrozi mi tedy neco, co by se stalo, kdyby vlozka praskla tak, ze by se spaliny dostaly az na vatu ? Děkuji za všechny odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.