Jak se zbavit kamene?

Reklama
Jak se zbavit kamene?

Již v Malostranských povídkách byl tento problém nastolen Janem Nerudou - já se však znovu ptám, kam s ním? Tentokrát však nejde o slamník, ale o HROMADU kamene, kterého bych se potřeboval, pokud možno zadarmo :-) zbavit, a to z toho důvodu, že mi překáží na pozemku (kde bych si rád zasázel kytičky). Vyzkoušel jsem samozřejmě inzerci i postupné odhazování kamenů do směsného odpadu, ale ani jedno moc nefunguje. Navíc je mi líto popelářů, které potom z okna pozoruji zápasící s popelnicí, div jim to popelářský vůz nepřevrhne. Obracím se proto na osazenstvo tohoto stavebního serveru o radu, co by tak bylo ještě záhodno zkusit (legálního) před tím, než se plácnu přes kapsu a kameny nechám odvést profesionálně, coby stavební odpad.

PS: Nápady typu "postav si Karlštejn" nebo "hoď to k sousedovi" neberu - na Karlštejn nedostanu územní rozhodnutí a soused by to asi poznal :-x

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.