Ekologicka dan - vytapeni uhli + drevo

Reklama
Ekologicka dan - vytapeni uhli + drevo

Zdravim vsechny, starsi rodinny domek a planuji cca do mesice nove ustredni topeni. V miste neni plyn jsem tedy odkazan na jina paliva (uhli + drevo) Cena za vytapeni je taky pro me hodne dulezita elektrina a jine drahe energie jsou pro me nemyslitelne, penize nejsou a budu rad ze bude vubec to topeni. Procitam ruzne clanky a diskuze a vsude se pise o nejakem pripravovanem zakone o ekologii (2014?). Ztravil jsem dost casu nez jsem si vybral kotel (Rojek KTP25m nebo Atmos C18s) spis se priklanim k Rojkovi. Mam ted ale obavu jak to bude az zakon vyjde v platnost. A co vlastne v zakone bude a jak se me to bude pripadne kdyz poridim kotel Rojek tykat. Kotle maji podle popisu ruzne tridy 1 az 3. Vubec se v tom nevyznam poradi mi nekdo nebo nasmeruje me nekdo nekam na nejake informace. Nebo poradi nekdo jak vytapet maly domek levne a zaroven byt pripraven na ten novy zakon? Bohuzel porizovaci cena a nakady na provoz kotle je pro me hodne duzezita vec.

Dekuji predem za rady. Lukas Volenec

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.