Není nakonec jedno čím se topí.

Reklama
Není nakonec jedno čím se topí.

Po několika dnech na zdejších stránkach jsem osobně zde zjistil jednu věc,je prakticky jedno čím topím protože při porovnání cen různých topných zařízeních jsem si uvědomil budto dám velkou investici jednorázově a potom ročně za energie méně nebo jednorázově méně a potom ročně více za energie,při jakékoli investici jsem se motal kolem deseti let návratnosti tudíš prakticky i potencionální životnosti různých topných zařízeních takže mé rozhodnutí pro vytápěni RD je dobře izolovat,podlahovku nechci takže radiátory,plyn kotel do zálohy splyn.dřevo,až nebude na plyn půjdu do lesa....zajímal by mě váš názor zdali dělám dobře a ne nadarmo jsem sem chodil...jinak děkuji za vše co jsem se tu dozvědel a spoustu krásných příspěvků které jsem tu přečetl...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.