obestavění krbové vložky a vyústění do kouřovodu

Rubriky:

KF Kája Favrinová @kaja.favrinova před 15 roky26.03.2009 12:01:00
obestavění krbové vložky a vyústění do kouřovodu

Prosím prosím o radu ....
Ve stávajícím komíně jsou dvě nerez vložky 160- jedna do přízemí ke mě a druhá končí u souseda nademnou.Ten zabetonoval podlahu v komíně, kde začíná jeho vložka.Nyní jsem si pozvala super machry na obezdění krbové vložky.Vše se odehrálo narychlo a já jsem se z časového důvodu nemohla podívat ani na internet, jak se to má vše správně dělat.Je to postavené : od krbové vložky jde nerez trubka prům.200 (vrchem) Tu stávající v komínovém tělese částečně ustřihli a splodiny jdou volně do komína a pak si to údajně tah sebere do té 160.Komín má vybírací dvířka. Obestavění je z Ytongu,ochrana z hliníkové folie vzadu s vatou - vše co jsem zjistila že se nemá používat.I kdybych abstrouhala, že dýchám potenciálně rakovinové zplodiny a částečky a smířila se s tím, že se mi obezdění po čase rozpadne, poradí mi někdo, zda mohu klidně spát, že nepodpálím tímto způsobem barák ?
Za ,,práci,, jsem ještě nezaplatila.Mohu někde sehnat znalce, který by mi osvědčil, že je to buď dobré a nebo špatné ? Pište, pište, musím vše rychle vyřešit.Díky všem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.