Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím, momentálně řeším rozvody po rodinném domku a stále jsem na vážkách, zda zvolit rozvod v mědi, či v plastu. Oba typy mají své stoupence i odpůrce, ale pominuli finanční stránku ( kde jsou oba systémy skoro za shodnou cenu ) pak jsem doposud nedospěl k pádnému argumentu proč ten či onen? Navíc jsem zjistil, že mimo plastu od REHAU, lze rozvody realizovat i Alpex Gabotherm. Kotel budu mít kondenzační Immergas Victrix Zeus Superior 26KW - v domku je jedna koupelna a jeden sprchový kout, což je patrně postačující, nicméně stále řeším v čem realizovat rozvody po domě. Poradí někdo? Děkuji.
Inu to by také šlo, ale asi se přikloním na stranu plastu, s tím, že bude levnější metráž, ale dražší fazonky ...Děkuji
před 15 roky
tak to nechte slisovat, pokud z toho mate strach. nebo to natahejte komplet v pex-al-pex
před 15 roky
Nedělám sám nechávám to na firmě, ale už jsem slyšel, že při letování mědi se může udělat "kulička", která…
před 15 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení