vysoká rizika

Reklama
MM Máca Milan @maca.milan před 15 roky30.03.2009 09:34:00
vysoká rizika

Dobrý den,pracuji ve státní organizaci a jednou z mých povinností je i správa výtahů. V roce 2005 byla provedena dle čl.6 ČSN 24 4007/2004, Inspekční prohlídka provozovnou TŰV CZ s.r.o. České Budějovice.V závěrech je "Přehled a posouzení zjištěných provozních rizik", kde jsou vyjmenována i rizika VYSOKÁ s termínem odstranění 5 let.Tento termín vyprší v únoru 2010. Přez veškeré má snahy nejsou tato rizika odstraněna a pochybuji že budou. Proto bych měl zájem o odpověď jak dále postupovat. Mám po uplynutí této doby výtahy odpojit od el.energie nebo osadit cedulky "Používání na vlastní riziko" nebo nechat vystavit novou Inspekční zprávu........? Jaké hrozí postihy organizaci,popřípadě dle jakého zákona,budou-li se výtahy i nadále provozovat a nic se nikomu nepřihodí, nebo když někdo utrpí ve výtahu úraz. Servisní organizace mi na tento dotaz nedokázali odpovědět.
Děkuji za odpověď
Máca Milan

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.