vytápění kamenného domu

MH Mikula Hubert @mikula.hubert před 15 roky03.04.2009 08:42:00
vytápění kamenného domu

Vážení ,bydlím ve starém domě na Křivoklátě,a když jsem před lety zaváděl topení nechal jsem se zlákat cenou elektrické energie a mám elektrokotel.Bohužel s ním netopím,protože bych přišel o poslední trenky.Topím v kachlových kamnech a vytopím horní místnosti.Dole je aale zima.Rozhoduji se koupit automatický kotel o výkonu do 16 Kw a tak se mně zdá.že nejlepší volba je EKOEFEKT který stojí 61 000.Dnes jsem četl,že jej dělá polská firma a tak nevím zde je vhodný.Jsem penzista a nemám velké finanční možnosti.Prosím proto o sdělenízda je kotel vhodný či jemožné sehnat dobrý automatický kotel za nižší cenu/ocelový výměník/ je mne 71 let tak jak dlouho mohu ještě topení provozovatDěkuji Vám za radu a jsem s pozdravem Hubert

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.