prolomený sololit lehl na vatu-zateplení-chyba?

Reklama
MP Miroslav Pliska @miroslav.pliska před 15 roky16.04.2009 22:24:00
prolomený sololit lehl na vatu-zateplení-chyba?

Jsem přesvědčen že to na zateplení nebude mít žádný vliv,přesto se radši zeptám.V podkrovním pokoji jsem byl na rovném stropě podkrovího pokoje nucen udělat úpravu elektického vedení.Proto jsem musel na stropě (ne v pokoji ale nad pokojem) oddělat sololit který je přibitý do trámů.Sololit byl vypnutý.K němu byl přibit igelit ve kterém je zateplení.Sololit praskl a částí (ne moc) trochu lehl na zateplení čímž zateplení již není rovnoměrné ale trošku stlačené.Je to v okruhu cca 0,5 m2.Pokoj má asi 18 m2.Myslím,jsem přesvědčen že tímto jsem zateplení pokoje neublížil.Měla by být vata stejnoměrně rozložena?Může ten malý stlačený kousek zateplení mít na něco vliv?Podhled-sádrokareton je samozřejmě v pořádku.Zbytek ve výkresu který přikládám.Na prvním obrázku je původní zateplení,na druhém s prolomeným sololitem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.