Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím všechny,
před časem jsem si pořídil podkrovní byt se sadrokartonovým stropem, ale v sadrokartonu se projevují hlasité zvuky praskání hlavně v období kdy je velký teplotní rozdíl mezi dnem a nocí. Čím vyšší je teplotní rozdíl, tím jsou zvukové problémy hlasitější a četnější. Z počátku jsem si myslel, že by mohlo jít problém vyřešit dodatečným zateplením ve střeše, které jsem i provedl, ale efekt byl ve výsledku stejně nulový, nemáte někdo zkušenosti s podobným problémem.
Dík
Dobrý den,mám trámový strop,dum z 20 let minuleho století a večer ted v nastavajici zimě v nem se ozívaji praskavé…
před 3 roky
Dobrý den Chtěl jsem se zeptat,jestli jste ten zvuk s těmi sádrokartony vyřešil,mám bohužel stejný problem.. Díky…
před 7 roky
Ahoj mam podobny problem.Zvukove praskani sadrokartonu slysim,kdyz v mistnosti prudce zavru nebo otevru dvere a nebo…
před 10 roky
10 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení