Dobrý den,
ještě jednou se na Vás obracím, tentokráte s dotazem ohledně základové izolace. Mám v plánu umístit na základovou desku protiradonovou ipu. Zajímalo by mne zda-li můj následující postup bude správný, nebo mi poradíte něco jiného. Nejprve natřu základovou desku nějakou asfaltovou impregnací, pak rozložím ipu a spojím ohněm po celém obvodu základové desky. Viděli jsme na netu, že někdo používá 50cm šířku ipy po obvodu (přeřízne jí), čímž přijde ale z důvodu přeložení o dost metrů. Někdo zase dává ipu celý metr. Co si myslíte vy? Děkuji za odpověď
ja jen popisoval ja se to delalo drive a jak se to delat nema. jinak ano to mate pravdu. staci umistit odvetravaci…
před 15 roky
dobrý den to nevím.já jsem od toho abych před ním chránil.
před 15 roky
pokud bych to udělal paprskovitě s komínem, nebo ventilátorem, tak se podtlakem musí ten vzduch ze základů odsávat ne?…
před 15 roky
19 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení