Kolik na dotacích zaplatím a kolik získám

Reklama
Kolik na dotacích zaplatím a kolik získám

Vážení všude se propaguje dotace na rodinné domy.Zajímalo by mne kolik do těhto dotací musím přibližně investovat na různé audity ,plány a jiné byrokratické věci.Ani fundovaní pracovníci na Brněnském veletrhu mi tuhle otézku nezodpověděli .Nejsem přece blázen abych na vedlejších nákladech zaplatil například 50 000Kč a na dotacích získal 49 000.Domníval jsem se že když něco takového rozjedou , tak mají přibližnou kalkulaci jestli se to opravdu lidem vyplatí, nebo jenom přelévají peníze skrytou formou mezi auditory , projektanty a firmy provádějící práce.Navíc se dá počítat s tím že tyto práce podraží a sám i když jsem schopen si práce provézt možná kvalitněji a určitě levněji dotace nedostanu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.