Rubriky:
Dobrý den,
rád bych se zeptal jestli někdo z Vás nemá zkušenosti s prodejem hotového projektu na FVE s výkonem min. 300kW. Někdě jsem se dočetl že existují INSTITUCIONÁLNÍ INVESTORI (zejména zahraniční banky), které tyto projekty skupují.
Neví prosím někdo bližší informace? Děkuji mnohokrát.
Koupím fotovoltaickou elektrárnu (FVE, Sluneční elektrárnu) do výkonu 400kW. Výstavba v roce 2009-2010. V případě…
před 11 roky
Koupím fotovoltaickou elektrárnu (FVE, Sluneční elektrárnu) do výkonu 400kW. Výstavba v roce 2009-2010. V případě…
před 11 roky
Dobrý den, prodávám projekt s připojením na výstavbu 4MWp. poloha jsou střední čechy. smlouva s čezem podepsána…
před 13 roky
389 odpovědí
Zobrazit všechny reakceKoupím fotovoltaickou elektrárnu (FVE, Sluneční elektrárnu) do výkonu 400kW. Výstavba v roce 2009-2010. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na fvekoupim at gmail.com nebo na tel. 739 020 600.
Děkuji
Dobry den,
kontaktujte mne na email a poradim.
S pozdravem,
Radek Musil
RM Radek Musil @radek.musilDobrý den, mohl byste mi dát váš email? děkuji
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat mam nabýdky na postavená FVE na prodej měl byste někdo zájem??
děkuji a pěkný den
Martin P.
MP martin pauer @martin.pauerPane Pauer...nabýdky????? snad NABÍDKY......ne? :o)))
Dobrý den, za kolik lze nyní odhadem prodat projekt na FVE na Hodonínsku, 5.6MWh, s rezervací výkonu, stav. povolením atd...? Děkuji
MK Miroslav Kovář @miroslav.kovar708Za to, kolik jste k tomu projektu schopen nabídnout.-
Je to všechno out.
Dobrý den,
nabízím projekt na 5,5 MW a také hotové fotovoltaické elektráry. Neváhejte mne kdykoli kontaktovat, pokud máte zájem o koupi, ve všech případech zastupuji přímo majitele. S pozdravem Martin Hlavinka nc-reality. 774 894 706
MH Martin Hlavinka @martin.hlavinkaMáme zájem o hotové FVE.
tel.:774500698
hello
we have one project about 3Mw - FVE v provozu
in central Behemia near prague about 3Mw. selling price
is FVE at the price about 3.9 Euro/Mp. annual yeild is 950Kwh /Wp
above price includes 25 year rent and the removal cost
after 25 years operation.
the date of kolaudace is Oct 15. and they will help future buyer
to get bank up to 70- 80% loan from CS/ Uncredit bank
because the panels and inverters are bank listed.
if you have interest I will be sending you the detail
mejte se
ing yang yong
Prodám projekt 1,3MWp na JM s výstavbou za 110 mil. KONTAKTUJE PROSÍM POUZE INVESTOŘI CO MAJÍ PROKAZATELNÉ FINANCE.
JM Jižní Morava @jizni.moravaDobry den,
ozvete se mi prosim na email radek.musil at yahoo.com a domluvime dalsi postup. Zastupuji primo investora a mame zajem o hotove projekty nad 1MW, nepozadujeme tedy zadny zprostredkovatelsky poplatek, jako vetsiny lidi zde v teto diskusi.
Budu se tesit na Vasi zpravu,
Radek Musil
Poptávám 5MW poly 270 s dodáním v co nejkratším termínu. Máte-li nabídku, prosím o zaslání na e-mail profve at centrum.cz. Děkuji
Mám k dispozici několik projektů na fve i hotových fve.
od 90kW až po 5MW.
Více informací tomas.kuril at email.cz / JEDNAM POUZE S INVESTORY !!!
TK Tomáš Kůřil @tomas.kurilDobrý den mněli bychom zájem okolo 1MW, můžete nabídnout?
Tel: 603435075.
Dobry den,
mel bych jeden mensi projekt FVE 194,4KWp kde vlastnik hleda investora,uver sice ma ale ne moc vhodny. Mozna ruzna forma podilu. Projekt ma vyrizene veskere dokumenty (UR/SP/EON) Na pozadani zaslu. Zabookovane kvalitni nemecke panely Aleo plus menice...
Dal samostatne nabizim 400KW trafo. kontakt mail : maricka_2000 at centrum.cz
Nabízím poslední panely z kontraktu. Střídače taktéž a za velmi výhodnou cenu.
MJ Michal Jiráček @michal.jiracekDobry den,
mate jeste stridace? jaky vyrobce a jaky vykon. Dekuji
Poptávám projekt s pozemky o velikosti 0,5 - 1,5 MW.
Prodáváme hotový projekt FVE 728kW, s výstavbou cena: 84000,-/kW,ZNOJEMSKO!
Více v emailu: tomas.kuril at email.cz
TK Tomáš Kůřil @tomas.kurilPane Kuřil, co to tady nabízíte jak Znojemsko tak Lipovku !!! Takové ceny neznám a to prosí jsem v kontaktu s majitely!! Pěkně předražujete!! Apropo jsou tu i další varianty prodeje těchto projektů......... Vy pěkně očesáváte investory!! Kdo máte o tyto projekty zájem tak se oracejte přímo ne na lidi kteří jdou v milionech nahoru!!!
Můžu nabídnout 5 MWp s výstavbou za 77 mil/MWp, popř. jen projekt.
MN Marie Navrátilová @marie.navratilovaDobrý den. Mám zájem, prosím ozvěte se mi na e-mail profve at centrum.cz, napíši Vám detailní informace. Děkuji
Prosím nabídněte kompletní projekt cca 200 kWp, může být i realizací stavby i hotová FVE - i střešní.
Dobrý den. Můj nejaktuálnější požadavek je sehnat projekt na FVE od 0,9 do 1,5 MW. Rád bych aby k tomu byla vyřízena kompletní dokumentace smlouvy projekt , vyřešeny pozemky. Zkrátka , aby se po podpisu smlouvy okamžitě mohlo začít stavět. Prosím NE rozestavěnou. Případné dotazy rád zodpovím. Hezký den Michal jiráček
MJ Michal Jiráček @michal.jiracekDobry den,
mame orojekt 0,84MWp, stavebni povoleni, vyresene pozemky, zajisteno pripojeni EON do konce roku 2010. Prakticky se muze zacit stavet. Prosim nabidnete cenu, idealne kdyz se mi ozvete na mail.
Hledáme ke koupi hotové elektrárny,popřípadě elektrárny ve výstavbě které budou spuštěné do konce tohoto roku,od 1,5 MW.Za případné nabídky předem děkuji.S pozdravem Marek
TM Tomáš Marek @tomas.marek522Dobrý den pane Marku. Pošlete nám prosím vaší poptávku s podrobnějšími údaji - s jakou kapacitou počítáte, předpoklad ceny atd. Odpovíme Vám obratem. Děkuji předem za odpověď.
V.Tichý.
e-mail: nekon at seznam.cz
Máme k dispozici 5MW FVE i s výstavbou, se vším všudy připravenou ihned k prodeji. Podmínka je solventnost, a rychlé jednání. Cena 81mil.Kč/MW.
Tomas.kuril at email.cz
Prodávám stále 2 rozestavěné FVE elektrárny:
1,5MW Světlá nad Sázavou(moduly ZTC270, měniče Sinvert 500M).
0,5MW Přerov(moduly ZTC270, měniče Sinvert 500M).
Dále máme k dispozici stále PROJEKT:
Fotovoltaika+vítr = 10MW+4MW Lokalita 50km severně od Brna
Vážní zájemci, kontaktujte mě na tomas.kuril at email.cz
Dobrý den všem zde. Máme zájem o odkoupení projektu 1-4MW. V případě, že takový projekt můžete nabídnout, prosím o zaslání podkladů k projektu na e-mailovou adresu profve at centrum.cz. Jednání s přímým investorem, oprávněným podepsat smlouvy.
Prodáváme FVE: Jedná se již o postavené, nebo již ve výstavbě, celkem jsou k dispozici 4:
35kW
120kW
0,5 MW
1,5 MW
Cena 95 000,- - 105 000,-/KW
Vážní zájemci kontaktujte mě na tomas.kuril at email.cz
Dobrá večer. Poptávám pro investora projekt FVE v Chorvatsku. Pokud někdo víte o takovém projektu kontaktujte mě prosím. Děkuji
Dobrý den . Poptávám projekt na FVE , Větrné , nebo popřípadě vodní elektrárny. Projekt nebo hotové. Mám investora a rád bych mu rozšířil nabídku. Pokud se dohodneme nakontaktuji Vás přímo na něj. Hezký den.
MJ Michal Jiráček @michal.jiracekMáme hotový projekt 10MW FVE + 4 MW VE ...kontaktujte mě na email: tomas.kuril at email.cz
Dobrý den. FV panely bud jsou a nebo nejsou. Myslím si , že nyní je to bída je sehnat. Máme k dispozici cca 200 MW panelů. Pokud máte někdo zájem pište na wolker.so at seznam.cz , nebo 602620305.
Dobrý den. Pokud někdo poptáváte větší množství panelů prosím volejte 602620305. Je třeba jednat rychle.
Dobrý den !
Pakliže máte připravený hotový projekt FVE od 0,3Mw , velmi rádi s vámi vstoupíme do jednání. Jsme přímými investory a zároveń zastupujeme další zahraniční investory. Jme britskou společností s org. složkou v ČR.
S pozdravem
Martin Proksch
diractor of economy
kontakt: proksch at sofi-solar.eu,774500698
Hello All
On behalf of a solid investor, I am looking for a land/project up to 6Mwp mainly in south Cezh/Morava. We have panels and inverters IN STOCK ( skladem). we are well-prepared to consider any last minutes offer -- do 05/07/2010.
thanks for your attention
Ing Yong Yang
YY yong yang @yong.yangwe mainly consider some land for leasing ( k pronajemu) with rent about 15 kc/m2.rok
thanks for your attention
Dobrý večer chci se zeptat nevíte kdo nabízí k prodeji FVE panely za rozumnou cenu?Děkuji za odpověď s pozdravem Strolený.
RS radek strolený @radek.strolenyDobry den,mame moznost dodat panely přímo od vyrobce ,mono i poly dle specifikace investora .Pokud mate zajem ,dejte mi zadání,VP
Preji dobry den vsem,
mam zajem o koupi mensiho projektu do 0,5 MW. Pokud mate vydane stavebni povoleni vcetne souhlasneho stanoviska k pripojeni od distribuce, prosim nabidnete na moji emailovou adresu tomas.novy at blueoil.cz
Diky za vsechny nabidky,
Tomas Novy
Pozemek s projektem 200 - 300 Kwp, je možno i realizací stavby, připojení 2010 . Najde se někde??
Dobry den vsem zde. Da se rici, ze jsem tyto stranky nalez nahodou a nemohu nereagovat. Jsem nekym, koho zde nazyvate investorem, tedy mam hotove penize na nakup projektu fve. Mohu konstatovat, ze zde vidim nekolik jmen, se kterymi jsem behem roku prisel do kontaktu a ze tyto lidi mohu zcela jiste oznacit za velmi jemne receno vychytranky, kteri nikdy nic prokazatelneho v teto oblasti nedokazali, pouze se nejakym zpusobem dozvedi o projektu, na kterem zvednou cenu nejlepe o nekolik mio Kc a tento dale nabizeji. Na otazku predlozeni dokumentace k projektu reaguji, ze az bude podepsana provizni smlouva, na otazku referenci reaguji odpovedi, zda mi jde o projekt nebo z nich chi udelat hlupaky, kteri nikdy nic neudelali. Do dnesniho dne mi tito lide nepredlozili jedinou vec, kterou by meli skutecne kompletne podchycenu. Muzete se podelit o svou zkusenost s nekym, kdo se zde profiluje jako odbornik na projekty fve? Dekuji JS > sent from BLACKBERRY 9700
JS Jaroslav Sob @jaroslav.sobVazeny pane, dovolte mi reagovat....V zadnem pripade se nezarazuji mezi technicke odborniky, nicmene prokazatelne muzete ziskat reference, ze spoluprace se mnou... zprostredkovani obchodu...slutecne funguje.Pokud mate zajem o dalsi informace, potazmo o nakup projektu ci jiz instalovaneho vykonu, prosim zavolejte mi.....ke vsem projektum mam smlouvu s majitelem a posadim Vas s nim ke stolu....aniz byste mi musel skladat bambilion nez dostanete informace...
Hezky den a slunce nejen na obloze preji..:o))).S uctou Karla Krausova 602323823.karlakrausova at seznam.cz
Dobrý den, posílám Vám základní informaci k deklarovanému projektu na fotovoltaickou elektrárnu. Pro finančního investora je toto ideální projekt s velmi zajímavým a dlouhodobým státem zaručeným zhodnocením financí. Projekt má tu výhodu, že se dá okamžitě realizovat, hlavně pokud se jedná o fotovoltaiku, kde se musí docílit stálého připojení do konce roku. Pokud by měl investor zájem, celou realizaci smluvně převezmeme i s příslušnými garancemi. Také jsme připraveni převzít na základě smlouvy starost o celkový provoz po celou jeho dobu (min. 20 roků + 5 - 10 následných).
Bylo by dobré tyto informace předat ještě před naším jednáním - hlavně se jedná o podmínku úhrady připojovacího poplatku.
* celkový projektovaný výkon 14 MW
* fotovoltaika 10 MW
* vítr 4 MW (může se prodat samostatně, případně si samostatně prodá majitel)
* připravenost na obě části je stavební povolení, fotovoltaika i vítr
* lokalita střední Morava
* pozemky vlastní - součástí prodeje
* připojení uzavřeny smlouvy s e.on - nutno do 30.6.2010 zaplatit připojovací poplatek 2,5 mil. Kč - termín připojení ve smlouvách je do konce roku
* kupní cena za projekt s pozemky celkem 16mio/MW (celkem tedy 224 mio) - Platba by proběhla celá smluvně na majitele v okamžiku podpisu kupní smlouvy z vázaného účtu u banky, kde budou finance před podpisem deponovány (variantně advokátská nebo notářská úschova).
* majitel chce jednat rychle a mít celou záležitost uzavřenu do konce měsíce (včetně plateb). Od 24.6. se může již oficielně jednat.
Přeji pěkný den
Kůřil Tomáš
Tomas.kuril at email.cz
TK Tomáš Kůřil @tomas.kuril Dobrý den pane Kůřil,
2010 mame zajem jenom hotovy elektraren,od 2011 muzeme jednat o projekty.Ale mame zajem pracovani hotovy projekt o větrné elektrarna.Jestli vsech detaili mate o vítr 4MW muzeme se sejit.
Taky vam prěji pěkný den.
POPTAVAM KOMPLETNI PROJEKTY K OKAMZITE REALIZACI I HOTOVE A PRIPOJENE FVE OD 1MWp VYSE. ZPROSTREDKOVATELI ZAJISTIM PROVIZI. Blizsi info. si vyzadejte na: +420 777080780, rodkodesh at gmail.com
Odkoupíme projekt 2-4MW. Podmínkou je možnost ihned začít s realizací, tedy kompletní dokumentace, včetně všech smluv, se stavebním povolením a s garancí připojení v roce 2010.
MR Magda Roskotova @magda.roskotovaMůžeme uspokojit vaší poptávku. Prosím sdělte váš mail a telefon.
Dobrý den,
je na prodej projekt na 800Kw.Stavební povolení bude v polovině srpna,lokalita Broumovsko u Náchoda za 10 500 000Kč poplatek čezu zaplacen. Podmínkou je hotovost a ne úvěr.
JP Jaroslav Procházka @jaroslav.prochazkaDobrý den,
kontaktujte mne na telefonu 608660033, bude-li vše v pořádku, máme zájem. Platíme vždy v hotovosti.
PK
dobry den,mam nabidku panelu. poly 230wp -235Wp.
je mozne dodat do konce mnesice 1 Mwp. behem cervence
2-3 Mwp. od srpna jeste vic.
Cena: CIF hanmburg cca1.43 Euro/Wp
rychle jednani
Vice informaci ( vcetne datasheet) na email:
chineseman@seznamcz. Ing Yong Yang
Do dneška jsem měl kontakt na malé FVE do 0,3MW - 0,5MW, všechno skončilo u slibů a nebo nebyl projekt úplný. Hledám touto cestou projekt s pozemkem (i pronájem) k realizaci v tomto roce ( i na střeše).
DH Drahomír Husák @drahomir.husakPane Husak poslete mi primy kontakt nebo zavolejte...
karlakrausova at seznam.cz
602323823
Koupím projekt 200-300 kWp. Nabídněte, finance připraveny, může být i s realizací stavby.
Nabízím projekt FVE o výkonu 0,5 MWp, se všemi povoleními a smlouvou o připojení do konce r. 2010. Cena - 6.500.000,-. Hledám rychlé jednání.
V případě zájmu mě kontaktuje na mou emailovou adresu : senk.pavel at seznam.cz
PŠ Pavel Šenk @pavel.senk............můžeme jednat hned, je-li projekt kompletní. Pošlete prosím kontakt.
Sháním kupce na projekt FVE s povolením 7 MW
DD David Dyba @david.dyba...prosim zavolejte mi obratem na 602 323 823,nebo napiste na karlakrausova at seznam.cz.Mam provereneho konkretniho investora...Dekuji.KK
Dobrý den.Hledám PŘÍMÉHO INVESTORA,společníka pro projekt cca 600 kW ( Jižní Morava ).
TV Tomáš Vaněk @tomas.vanekPane Vaňku, mohu Vám nabídnout to, co potřebujete. Je to velmi lukerativní nabídka.Pošlete mi Váš telefon a mail. Ihned Vám odpovím a můžeme projednat podrobnosti.
S pozdravem S.G.
proton.32 at seznam.cz
Nabízíme zájemcům pozemky na FVE se všemi povoleními a hotové solární elektrárny v provozu. Pokud máte zájem sdělte laskavě svou představu a případné podmínky. Spolupracujeme s přímými majiteli i s RK / pouze jeden zprostředkovatel /. Současně nabízíme i výhodné možnosti financování stavby elektrárny.
Nabídka 1.:
Na pozemcích u nichž je stavební povolení a smlouva s ČEZ postaví investor ze svých materiálních a finančních zdrojů elektrárnu a vyplatí majiteli za každý MWp 10 mil Kč Postavenou elektrárnu si na 25 let pronajme a po tu dobu bude majiteli platit nájem. Majitel nemusí platit nic. Takže majitel dostane své peníze a ještě vydělá na nájmu
Tato nabídka platí jen pro projekty od 1 MWp výše
Nabídka 2.
Pokud jsou zařízeny všechny náležitosti do té fáze, že je možné začít stavět, nabízíme následující model projektu. Investor postaví elektrárnu z vlastních materiálních a finančních zdrojů.
Bude to na nové spv, majitel podepiše smlouvu o převodu 60% podílu tohoto spv ve chvíli připojení FVE do ostrého provozu.- Tato smlouva bude u notáře v úschově. Majitel pozemku do toho nedá ani korunu, a přitom zůstane majitelem 40% fungující FVE .
Nabídka se týká projektů do 4 MWp.
Zájemci pište na e-mail: proton.32 at seznam.cz.
Telefon až po dorozumění na mailu
Nabídka
Majitelům, kteří mají zájem o určitý způsob výhodného způsobu financování nabízíme následující možnost:
pokud je zařízeno stavební povolení do té fáze, že je možné začít stavět, nabízíme následující model projektu.
Bude to na nové spv, podepiše smlouvu o převodu 60% podílu tohoto spv ve chvíli připojení FVE do ostrého provozu.- Tato smlouva bude ležet u notáře v úschově a investor postaví FVE z vlastních zdrojů materiálu a finančních prostředků. Majitel pozemku do toho nedá ani korunu, a přitom zůstane majitelem 40% fungující FVE . Nabídka se týká projektů do 4 MWp.
Své dotazy nám laskavě posílejte na
e-mail : proton.32 at seznam.cz
V případě zájmu dohodneme osobní schůzku
Dobrý den, jsme zahraniční investiční skupina, která hledá v ČR projekty FVE od 2-100 MWp. Pokud má někdo takový to projekt prosím volejte 777 159 258.
Děkuji
Koupím projekt na FVE 200-500 kWp ,může být i s realizací stavby a nebo postavená FVE a dále projekt do cca 3 MWp. Financování zajištěno, rychlé jednání.
MN Marie Navrátilová @marie.navratilovaNabízím hotový projekt FVS 220 kW, 35 km od Prahy, na pozemku 3500 m2. Veškerá povolení hotová včetně stavebního povolení.
Hello. All
As we have panels and inverters in stock. we would like to take a try to find a project up to 3Mw as last minute's offer
Any project up to 3Mw in CR , with all ready
documentations ( SP, rezervaci s CEZ/Eon etc ) we can
buy or rent the land for 20-25 years.
we have our contractor in CR to build project.
thanks for your attention.
Ing Yong Yang
+ 420 728 496 130
YY yong yang @yong.yangWe have for you to offer FVE. Please send your e-mail to me.
Z.Tichý
Our mail is nekon1932 at seznam.cz
Máme zájem o elektrárnu v provozu, kterou nabízíte. Pošlete prosím více podrobností.
Z.N.
Dobrý den,
jsme investiční společnost, která investuje privátní český kapitál sháníme 3-4 projekty v rozsahu cca 1-3 MWp, celkově cca 6 MWp. Pokud nějaký máte, kontaktujte mě.
miroslav.semrad at ultimate-power.cz
602 297857
Miroslav Semrád
Na internetu jsem našel Váš inzerát o solární elektrárně v provozu. Pokud tuto elektrárnu chcete prodat můžeme ji nabídnout našim investorům, kteří vykupují tyto elektrárny. Máte-li zájem spojte se laskavě s námi mailem.
S pozdravem Vilém Nejtek
Dobry den,
mame az 10mio k realizaci FVE. V soucasne chvili je v zasade nemozne vyridit bankovni financovani, proto jsme se rozhodli spojit se s nekym kdo ma povoleni na mensi projekt cca 150kw a realizovat vystavbu vyhradne z vlastnich zdroju.
V pripade zajmu prosim o kontakt na tr99720 at seznam.cz
Tomas Ruzicka
TR Tomas Ruzicka @tomas.ruzickaDobrý den, financování stále ještě lze zajistit z bankovních zdrojů. Pokud je vyřízené stavební povolení, tak není žádný problém. Více info na abono at email.cz.
J.N.
Dobrý den prosím nemáte na prodej projekty na výstavbu FVE ? Posílám informace, jaké pozemky sháníme pro naše partnery :
Naše firma se zajímá pouze o projekty, které je možné připojit do zkušebního provozu do cca poloviny září 2010 tak, aby bylo pojištěno, že po konečném připojení do DS bude použit tarif 2010, tedy 12,15Kč/kWhod.
Pozemky tedy v této fázi musí mít :
- platný územní plán, v jehož souladu je možno fotovoltaickou elektrárnu vybudovat
- kladné stanovisko k žádosti o připojení
- schválené připojení odběrného zařízení k distribuční soustavě, kde v podmínkách neexistují skutečnosti, které připojení k DS i vybudované fotovoltaiky v roce 2010 znemožňují (např. nutné úpravy na distribuční soustavě, které jsou plánovány na rok 2011)
- minimálně pravomocné územní rozhodnutí
- pravomocné stavební - v dnešní fázi již téměř nezbytnost
Velikost projektů : od 0,5 MW do cca 20 MW.
Zároveň Vám v příloze posílám i data k našemu konceptu.
Naším partnerem je TEMAKO Versicherungsmakler GmbH a jejich prostřednictvím i LDK solar.
Tento výrobce fotovoltaických komponent a panelů uzavřel nedávno smlouvu o pojištění výkonu svých panelů přímo v Evropě.
A tak pro business-plan vychází tento koncept velmi příznivě, obzvlášť z hlediska poskytovatelů kreditů.
Proto hledáme projekty, které nejsou postavené, ale pouze ve fázi připraveného projektu.
Ceny cca do 12 mil. Kč/MW.
s přáním hezkého dne
Ing. Marek Faina
jednatel společnosti
SOLAR PLANET s.r.o.
Voršilská 142/6
110 00 PRAHA 1
CZ
*hlavní kancelář :*
Sadová 636
344 01 Domazlice
CZ
tel.: +420 608 861 046
fax : +420 379 490 066
www.solarplanet.cz
e-mail : faina at solarplanet.cz
ještě kontakt na mého partnera, pana Stroleného :
tel.: 607 885 592
mail : stroleny.r at seznam.cz
RS radek strolený @radek.stroleny"A tak pro business-plan vychází tento koncept velmi příznivě, obzvlášť z hlediska poskytovatelů kreditů."
Rozumím tomu dobře, že ty připravené projekty chcete pro sebe zvlášť výhodně profinancovat, tj. koupit pro LDK? Nebo kdo je ten poskytovatel kreditu, pro kterého to tak dobře vychází?
Dobrý den.
Nabízím projekt, kde začalo územní a stavební řízení na FVE 130Kw na pozemku 5000m2.Projekt budu prodávat pouze už se stavebním povolením cca červen 010.Stavební povolení je na firmu Slavoňov s.r.o. která za tímto účelem byla založena. Pozemek je na fyzickou osobu do pronájmu na 25 a 5 let. Je možnost koupit hotový projekt se stavebním povolením a pozemkem a nebo jen projekt se stavebním povolením a pozemek v pronájmu .Pozemek se nachází Královehradecký kraj okres Náchod FVE prodávám z rodinných důvodů. Rodina vyhrála a je mi přednější.
Pak nabízím ještě 60Kw se stavebním povolením cca červen,bez možnosti prodeje pozemku,pro který bylo založeno taky s.r.o Tam je nájem 8000Kč měsíčně .Na tento projekt má SP.FINAL s.r.o bankovní záruku od Českomoravské záruční a rozvojové banky na 5 milionu,pro možnost půjčky od banky Pozemek je oplocen.
Dotazy posílejte na e-mail
Děkuji Procházka jp.stavebni at seznam.cz
JP Jaroslav Procházka @jaroslav.prochazkaO velikosti takových projektů bych měl zájem.Napište mi prosím cenu za jednotlivé projekty,zda jsou vyřízena všechna povolení ke stavbě,vzdálenosti k připojovacímu místu a věcná břemena,pokud jde o připojení přes cizí pozemky.Kontaktujte mne na tel.777601029.
Dobrý den, mám zájem o koupi projektu FVE velikosti 1MW az 2MW. Okamzite se prokazu pripravenymi financnymi prostredky ke koupi projektu. Volejte: 777297683
DL Dušan Lehotský @dusan.lehotskyKoupím hotovou FVE, v provozu, od 1 MW. Za nabídky předem děkuji.
Dobrý den, mám zájem o koupi projektu FVE velikosti 100Kw az 1Mw, nabízím finanční odměnu či podíl v s.r.o. Nabídky zasílejte prosím na email qkostal at seznam.cz . Dále mohu pomoci s financováním FVE výměnou za podíl v s.r.o.
Nabízím majitelům připravených projektů pomoc při realizaci - buďto pomoc s financováním nebo vstup do projektu jako finanční investor. myk at centrum.cz
Tak,zmena zakona je na svete. Ted jsem zvedav,co se bude dit se vsemi temi projekty za 11,12,13mil...
II Irik Irik @irik.irikKonečně ze sněmovny vylezlo něco rozumného .
Koupím projekt s pozemkem na fotovoltaickou elektrárnu FVE 900kW až 1,5MW se stavebním povolením a smlouvou s ČEZ nebo E.On do 13 mil. Kč. Tel.: 608035546
Jako investor mám zájem o FVE 0,5 až 2MW jako 50-100% budoucí vlastník.
JJ Jirka jirka @jirka.jirka909Dobrý den, rádi bychom přizvali spoluinvestora k realizaci 450KW FVE. Všechna povolení máme vč. smlouvy o sml. budoucí s ČEZ.
Dobrý den pane Báča, pokud potřebujete zafinancovat a postavit na klíč FVE mám investora, který vám pomůže s investicí. Používá německé panely a cena za 1 MW je velice příznivá.Nebo další investor, který zafinancuje 100%. Tato nabídka platí pro všechny majitele projektů, kteří mají projekt připravený a potřebují finance.
Nováková
VL Vlastislava Limanovská @vlastislava.limanovskaDobrý den,
mohla by jste mi prosím poslat nějaké reference?
Děkuji Baca
Dobrý den,
vlastním pozemek cca 8000 m v průmyslové zóně a stanovisko ČEZu se souhlasem na připojitelnost 600 Kw.
Zajímalo by mě, jaký podíl lze nabídnout případnému spoluinvestorovi, aby to bylo zajímavé pro obě strany a to v případě, že jsem v současné době bez větších finančních prostředků.
Děkuji za odpovědi a případné seriozní nabídky.
Báča
Dobrý den,
Na tento server nechodím, ale jeden ze zaměstnanců mi odkaz zaslal e-mailem, a proto k předmětu odpovídám. Tento e-mail berte jako jediný z tohoto serveru.
V našich možnostech je prodat pozemky na výstavbu FVE, ale i hotové projekty. Máme i realizační tým na výstavbu FVE, kde nemáme cenovou ani kvalitní konkurenci po celé EU. Němečtí sousedé jsou se stejnými materyály dražší a proto jejich projekty realizujeme my.
Naši investoři jsou z Česka, Německa, Španělska, Holandska, Dánska, Skandinávie, Itálie, Srbska, Slovenska, Ukrajiny, Ruska, Arábie, Číny, Japonska a Austrálie.
Jedná se o přímé investory, kteří mají vlastní (hotové) finance a nebo mají u zahraničních bank schválené neomezené úvěry na výstavbu FVE v ČR.
Mají zájem o projekty od 1MW až do XXX MW. Je zde skupina investorů, kteří chtějí i projekty s připojením ve 2011 - 2013.
Vždy se jedná o projekty s reálnou cenovou nabídkou.
Polovina lidí co inzeruje na tomto portálu, mě známá, vlastní projekty předražené. Paní Krausovou znám telefonicky a e-mailem, kde údajně v obchodě pracuje x let. Nabídl jsem jí prodej jejich všech projektů, ale striktně to odmítla. Nic proti vám paní Krausová, ale tím, že inzerujete zde na tomto portálu jen hovoří o tom, že investora scháníte všude možně. Vaše projekty se k nám dostanou vždy, jako projekty ostatních. Naposledy Vám nabízím spolupráci s otevřenými kartami, kde máme několik investorů kteří vaše projekty koupí. V březnu je již neprodáte.
Od 1.2.2010 žádná banka neposkytne úvěr na FVE.
Od 15.2.2010 vyjde opatření kvůli nestabilitě FVE v síti, kde od včerejšího dne nepovolí žádnou novou rezervaci. Pouze...
Od 1.4.2010 přijde extrémní zlevňování pozemků, jelikož je ohrožena realizace projektů, na základě skoupení z trhu určitého materyálu na výstavbu FVE a to Německými občany. Objednávka potrvá cca 3-6 měsíců.
Těch informací máme tolik, že jsme schopni konkurovat komukoli.
Děkuji za pozornost a hodně úspěchů.
PF Petr Fabián @petr.fabianDobry vecer pane Fabian,
dekuji za Vas nazor, napiste mi, prosim primo na e.mail, nebo poslete svuj, ev.telefonicky kontakt.
Co se tyka me nabidky, znovu zduraznuji, ze vse, co nabizim, mam pod smlouvou a jednam primo s majiteli.To ovsem neznamena, ze oni nejednaji s dalsimi zprostredkovateli.Viz treba Modlany....a ne vsechny nabidky vyhovuji vsem investorum,naopak ted projekty hledam.Nebudu to verejne rozebirat, je to zbytecna ztrata casu i energie.Prosim kontaktujte me primo.Dekuji a preji hezky vecer.KK ( karlakrausova at seznam.cz )
Zdravim Vas,
My jsme spoluinvestor s velkou firmou z Ciny.
kupujeme hotové se stavebním povolením i v různé fázi rozpracovanosti od 1MWp do cca 2MWp i vic. po cele CR.
we are co-investor with big producers of panels in China.
we would like to buy project with all ready documentations
including building permit or documentation in process.
muj telefon; 728496130
Ing Y. Yang
YY yong yang @yong.yangDobrý den,
nabízíme Vám kompletně připravené projekty FVE na Slovensku s výstavbou na klíč.
V případě Vašeho zájmu zavolejte popřípadě pošlete na č. 728 214 433
Váše-mail.
Takže rejžaři a vykukové... Dnešním osudovým dnem se snižuje cena vašich projektů až na 1/3...!!! Kdo toho svýho hejla investorskýho doteď nenašel, tak už asi těžko pohledá...
http://ekonomika.idnes.cz/ceps-by-mohl-o…
"Pokud urychleně nedojde ke změně pravidel připojování výše uvedených zdrojů, bude ČEPS především při předcházení či řešení stavu nouze nucena tyto zdroje odstavovat z provozu. Toto by mohlo pro investory do větrných a fotovoltaických elektráren znamenat ohrožení jejich investic," tvrdí ČEPS.
Podle právníků ale nejsou v ohrožení jen investoři. "Pokud by zdroj byl skutečně odstaven z provozu, nastala by velmi složitá právní situace. Neznamenalo by to rizika pouze pro investora, ale také pro stát, vyplývající z jeho případné odpovědnosti," uvedl Michal Hrnčíř z advokátní kanceláře Ambruz & Dark.
Tím "odstavovat z provozu" se samozřejmě myslí odstavit takříkajíc nafurt.
Koupím projekt v CR na FVE 1-2MW. Finance mam. Velmi vazny zajemce.
MB Milan Benes @milan.benesVazeny pane, kontaktujte me emailem nebo telefonicky,abychom upresnili Vasi poptavku.Nejsem RK....Dekuji a preji hezky den.karlakrausova at seznam.cz,602323823
Dobrý večer, nevím jestli jste již tento projekt neprodal,ale jestli ne tak o něj mám vážný zájem. S pozdravem Martin Jirout
tel: +420605856749
MJ Martin Jirout @martin.jiroutPane Jirout nejake projekty mam v nabidce,kdyztak se ozvete na karlakrausova at seznam.cz nebo 602 323 823 Hezky den
Pane Lahoda, pokud máte na prodej nějaké projekty nebo nabídky, které přesahují Vaše finanční možnosti můžete mě je poslat k nahlédnutí a posouzení? Myslím si, že mám trochu jiné možnosti a naše spolupráce by byla pro oba přínosem. Děkuji František Věříš 608 780 149.
Odkoupím již hotové projekty se stavebním povolením i pouze s rezervací výkonu na stavbu FVE za cenu 10mil.Kč/MWp se stavebním povolením, s pouze rezervací výkonu je cena nižší a individuální. Pan Lahoda má ohledně ceny atd. pravdu. Já mám trochu jiné možnosti a proto si náš investor může dovolit cenu poněkud zvýšit. Naš investor má zájem i o větrné elektrárny či jejich projekty. Jsem téměř stále na tel. 608 780 149(i večer) nebo pište na e-mail: f.veris at klikni.cz.
FV František Věříš @frantisek.verisJá nevím jak ostatní, ale já tyto aktivity začínám těžko snášet.... z pohledu spotřebitelů kteří celý tento byznys v konečném důsledku zaplatí bych podobné příspěvky na tomto serveru zakázal...nechť si laskavě zaplatí inzerci...
Jen sem připíšu jednu zkušenost, kterou jsem získal za posledních několik měsíců. Okolo projektů FVE se "motá" spousta lidí, tvářících se jako investor. Jsou ochotní slibovat neskutečné finanční prostředky za pozemky a připravené projekty a výsledek je takový, že po získání podkladů k projektům jdou a začnou obcházet banky se žádostmi o úvěr na stavbu FVE.. Nicméně i banky jsou dnes již mnohem lakotnější a tak spousta projektů visí na tom, že vlastník projektu čeká na onoho kupce za šílenou cenu. Většina vlastníků pozemků si myslí, že svůj pozemek prodají na vlně popularity a nedochází jim, že stále prodávají jen pozemek, který je mimo FVE použitelný ve většině případů pouze jako louky, pole.. Ale nyní jsou přesvědčení, že vydělají neskutečné sumy. Zastupujeme v Evropě mimoevropského investora, jednoho z mála, který buduje projekty za své, nikoliv za bankovní prostředky. A jeho reakce na stávající stav..? Investice do projektů, které mají kompletní povolení a podklady s tím, že k podpisům smluv dojde maximálně 3-4/2010, aby bylo možné FVE realizovat během roku 2010, včetně spuštění provozu. Cena max 8mil / 1MWp. Pro rok 2011 cena max 6mil / 1MWp a 90% zájmu přesunout na Slovensko. Držím palce všm, kdo mají k dispozici projekt FVE a čekají na 11milionového investora..
II Irik Irik @irik.irikA kam se chcete jako na Slovensko přesouvat?
Že bych se tam jako přesunul taky.
Tam už je totiž dávno vymalováno - přípusť na celé Slovensko je 120MW, a toto bylo rozebráno během pouhých 2(!) dnů pár "šťastnými". Ostatní už si mohli podávat žádosti leda tak rovnou do Štrasburku.
hledáme fve pozemky s hotovym SP pro našeho klienta který spěchá. Pouze seriozní nabídky prosím. Děkuji Carda 773 501 960
Do konce dubna platná nabídka pro všechny majitele projektu FVE: 8mil. Kč za 1MWp výkonu. Okamžité a rychlé jednání. Ihned složení zálohy, při podpisu složení celé kupní ceny do notářské úschovy. Vyplaceno ihned po zapsání na katastru. Platí pro projekty od 1MWp.
Nabízíme projekt FVE 9-10MWp. Nyní před vydáním UR, rezervace distributora na 14MWp. K dispozici studie proveditelnosti. Možnost spoluprácem nebo podstoupení projektu. Prosíme, pouze seriózní nabídky. info at energohelis.cz
EE Energohelis Energohelis @energohelis.energohelisDobrý den, máme zájem o vámi nabízený projekt na FVE 9MW. Prosím kontaktujte mě na tel.č. 603 813 373 nebo na emailovou adresu rekudo at seznam.cz
Děkuji
Limanovská
Mám investory, kteří by o tento projekt měli zájem. Pište na email: krejcickova at gmail.eu
Dobrý den,
mám přímého klienta ( zahraničního ) , který skupuje FTVE i pozemky. Pokud máte zájem, ozvěte se..
S pozdravem
Lucie Hlaváčová
LH Lucie Hlaváčová @lucie.hlavacovadobrý den a měl by zájem i o pronájem pozemku a nebo střech? děkuji Pauer
nechtel jsem se do teto diskuze zapojovat,ale kdyz je to pro investory tak lukrativni mohu poskytnout svoji strechu cca 250m2 vcetne vsech pripojek i s dodanim do site.
cely dum jsem pro tento zpusob a pripojeni FV podrizoval.
strecha je valbova se sklonem cca 16st jednolita bez oken.orientace na svetove strany naprosto idealni.
jsem zvedav kdo se ozve a jaka z toho vyplyne praxe :-)
kdyby to udelalo 1 000kc za mesic byl bych spokojen :-)
KP kocina petr @kocina.petr131Já nejsem investor, ale obvykle je to okolo 4-5% z výtěžku. 10m2 je cca 1kWp. A z 1kWp vydojíte za rok cca 1000kWh, přičemž 1kWh je za cca 12Kč.
Takže si to můžete spočítat. Je to skutečně zhruba těch 1000 Kč měsíčně.
Ideální bude, když se poptáte po nájemníkovi mezi známými a příbuznými - v tomto okruhu se vždycky najde nějakej magor, co "dělá" do fotovoltaik.
tento příspěvek byl redakcí odstraněn
pokud má někdo již připraven projekt k realizaci do 2MW a nemá financování, prosím ozvěte se,po dohodě o spolupráci projekt zafinancujeme, postavíme.
PD Pavel Durcak @pavel.durcak136Můžete uvést na sebe telefonní kontakt?
Hledáme pro solventního zahraničního klienta pozemky s projekty na FVE v různé fázi rozpracovanosti po celé ČR.Děkuji za nabídky
Nováková
VL Vlastislava Limanovská @vlastislava.limanovskadobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli máte i zájem o projekty na střechách děkuji
Pokud máte takovou FVE na prodej, máme investory, kteří hledají ke koupi malé i větší FVE. Prosím nabídněte nám ji.
Zdravím Vás, k Vašemu dotazu mám toto, máte investory , kteří o takovéto projekty mají zájem. Prosím ozvěte se mi.
777326262.
RP Renata Pfisterová @renata.pfisterovaDobrý den zasílám odkaz na stránky s info o pozemcích. Cena pozemku je 9.2mil. Cena je k jednání přímo s majitelem, neplatíte zde provizi. Problém je v rezervaci výkonu. úp,st.povolení rezervace na 30kw projednáno.Je potřeba u eonu zjistit, kdo má danou rezervaci v místě. Předběžná rezervace 5mw.
http://www.sreality.cz/komercni-objekty/…
S pozdravem Pavlík
Ano, my bychom meli zajem o koupi hotovych FVE projektu ( se stavebnim povolenim) ale nad 1 MWp.
ED Edita Dobrovodová @edita.dobrovodovamohu Vám nabídnout několik projektů FVE nad 1 MW
měl bych zájem se seznámit s Vašim projktem FVE. Možnost prodeje.
Děkuji Plotica
mobil 725 056 603
JP Jaromir Plotica @jaromir.ploticaChci Vás upozornit na neetické chování pana Plotici, zatajuje před prodejem důležité informace,viz FVE 0.98 na Opavsku/je třeba zaplatiti odstupné za pozemky/
Dobrý den,
ano zkušenosti v této oblasti máme. Můžete mě kontaktovat na tel. č. 725 840 794 nebo na emailu info at solarnienergie.eu. Projekty realizujeme, ale také kupujeme hotové se stavebním povolením i v různé fázi rozpracovanosti. Můžeme Vám nabídnout různé formy spolupráce a nově také, díky spolupráci přímo s výrobcem panelů, variantu možnosti získání podílu ve firmě. která elektrárnu provozuje.
Přeji hezký zbytek dne,
Ing. Martin Král
Boom ve FVE bohužel znamená také to, že se prodávají "projekty", které projekty nejsou, protože předmětem prodeje je něco neuvěřitelného: distributor zarezervuje vykukovi připojovací kapacitu, ten ji ani nemá v úmyslu využít a čeká, až se vyskytne někdo, kdo FVE opravdu stavět chce. ten narazí na to, že není připojovací kapacita k dispozici a pokud opravdu FVE stavět chce, mus se obrátit na vykuka a to co mu vlastně nepatří - tedy rezervaci kapacity - od něj za drahé peníze koupit. To je strašné svinstvo.
Vážený pane Vacku,
pracuji v oboru již 16 let a spolupracuji s mnoha českými a evropskými investory se zájmem o koupi projektů FVE.
Projekt 300kWp je opravdu minimální velikost, nejléme aspoň 1MWp, které kupuji.
Jaromír Řehák, Solartec s.r.o. (director at solartec.cz), tel. 571 750 010 (mobil na webu Solartec)
Dobrý den, mám zájem o investice do FVE. V případě zájmu mne kontaktujte na e-mail.
TS Tomáš Skoupý @tomas.skoupyV jakém rozsahu ?????
Pane Vacku,
zajímám se o tuto problematiku. Mohl byste mne kontaktovat e-mailem ????
Ano,investoři existují. Záleží na tom, co prodáváte. Máte-li zájem, kontaktujte mne na email.
VV Vaclav Vojir @vaclav.vojir880Vážený pane Vojíři,
mám k dispozici rozpracované projekty na FVE na střechách. Všiml jsem si, že je možné Vás kontaktovat ohledně investorů.
Jaké FVE projekty jsou pro takovéto investory zajímavé a jaké podklady by jste případně potřeboval k provedení nabídky?
Děkuji za zprávu. PJ
Nevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení
Přihlášení
nebo se přihlaste emailem
Nemáte účet?
Vypadá to, že nejste přihlášen
Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.
Technická podpora
Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.