Vytápění a řízené větrání s rekuperací,Dobry den uz jsem zde nekolikrat obtezoval otazkamy ale mohl by mi nekdo vysvetlit priblizne o jake uspory se jedna ohledne TZ bez a s rizenym vertanim a rekuperaci,Priklad,pokud mi bude vypoctena TZ domu 10kW,predpokladam ze to bude vypocet ktery pocita s normalnim vetranim domu? Na jakou hodnotu se muzu dostat s timto zarizenim,uvazuji o nem ale neumim si predstavit rozdil nakladu a tak si ani neumim predstavit pro jake podlahove topeni se rozhodnout jestli by potrebu pokril i el.kotel a nebylo to drahe nebo jestli by se muselo uvazovat o levnejsim zdroji.Mel bych predstavu do otopne soustavy investovat 300 000 kc i s podlahovkou +- a dostat se na rocni naklady domu celkove na 30 000 kc,je to vubec mozne? Jedna se mi jen o realizaci pohodlneho vytapeni,ne uhli,drevo atp.Dekuji vsem kteri budou reagovat.Vytapena plocha priblizne 180m2.Dekuji za pripadne odhady neco jsem si uz nasel na vypoctech TZB,bez a s ale zda se mi porovnani az neuveritelne i kdyz je mi jasne ze tepla odejde vetranim okny hodne.