Dopis pro odborníka pana ing Žabičku

Rubriky:

Reklama
Dopis pro odborníka pana ing Žabičku

Zdravím pane Žabička .Po domluvě s panem Holíkem který s vámi kdysi spolupracoval , se na Vás obracím s prosbou. Mám važný problém s těma pozinkovanejma trubkama . Jako instalatér jsem je na teplou vodu namontoval podle projektu . V roce 2004 a dneska jesm je musel vyměnit za plastové na svoje náklady. Pokud bych je nevyměnil tak stavební firna pro kterou jsem tenkrát ty trubky montoval mi hrozila právníkem. Zařízení sloužilo v domově duchodcu v Obci Blučina .Jako zhotovitel jsem dostal výzvu k okamžitému odstranění zavady. Tak jsem byl přinucen tuto závadu tedy odstranit.Projekt na potrubí si nechla vypracovat obec Blučina,potom tozadala stav firmě a ti to zadali mě . Tak bych potřeboval pradit - udělat alespon expertýzu toho vyřezaného pozinku potrubí. Četl sjem o krodujících rozvodech TUV na pozink trubkách na tzb info. nebo aspon poradit kdo je za to na vině. Projektant nebo dodavatel trubek-výrobce .Vznilkly mi tím nemalé finanční náklady a chtěl bych se oně s někým rozdělit.
Opravdu bych potřeboval vaši pomoc. Z pozdravem Kopeček Vlastimil tel:777 11 33 72

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.