el. topná rohož a osb?

AJ Augustýn Janoch @augustyn.janoch před 15 roky11.05.2009 21:15:00
el. topná rohož a osb?

Dobrý den,

Začal jsem s rekonstrukcí koupelny a pod dlažbu počítám s el. topnou rohoží. Stávající skladba podlahy je: dřevěné fošny, cca 8 - 10 cm betonu, jedná se o podkrovní prostor nad prostorem obytným a tedy vytápěným. Napadá mě myšlenka, zda mam tuto skladbu ponechat a na beton aplikovat topnou rohož a dlažbu a nebo mam uvažovat z důvodu tepelného mostu o vybourání betonu a položení izolace v podobě polystyrenu a poté znovu podlahu vylít...?
V případě nové podlahy s  izolací mne napadá varianta s použitím osb na místo zmiňovaneho polystyrenu a betonu, to znamená jestli je možné použít pro koupelnu podobu tuto: na stávající dřevěné fošny zhotovit dřevěný rošt a posléze osb desky. Pokud by to možné bylo, pak ale nevím, zda se na osb může použít el. topná rohož?
Děkuji za reakce.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.