Nopová fólie

Reklama
JP Jarda Pleskot @jarda.pleskot před 15 roky22.05.2009 20:39:00
Nopová fólie

Dobrý den, právě se chystám na rekonstrukci asi 80 let starého domu. Po zvážení jsem se rozhodl vybourat všechny podlahy, nechat podřezat zdivo a propojit vše s podlahami v jeden celek. Stále však nevím jak si poradit s jednou obvodovou stěnou sousedící s druhou parcelou souseda který na svůj pozemek navezl cca 30 cm zeminy a je nyní cca ve výší mé finální podlahy. Proto by mě zajímalo zda by pomohlo vykopat vedle zdi výkop do hloubky podřezání a zde od vrchu základů instalovat nopovou fólii až nad stávající terén. Také nevím zda do místa výkopu vrátit zpět zeminu a nebo dát nějaký kačírek (mám strach, že přes kačírek by se dostalo hodně vody k základům (ale přijde mi to lepší na údržbu). Dík

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.