Dobrý den, bydlíme skoro 2 roky v novostavbě, plocha bytu: 46,19m2
obytná kuchyně 17,80 m2, ložnice 17,84m2. Máme plynový kotel Baxi, problém je v tom, že nemůžeme vytopit ložnici, v topné sezoně jsme měli termostat nastavený na 28st.C a v ložnici bylo max. během dne 21-22 st., nikdy to nešlo více vytopit a v noci kolem 17st.C., pokud se během noci netopilo, tak i méně. Oba pokoje jsou skoro stejně velké a v každém pokoji je jiné topení, v kuchyni širší, dle topenářu prý 22 a v ložnici tenší, prý 11?! Při kontrole plynového kotle doporučili výměnu topení, že ,,můžu topit, ale ložnici prý nevytopím,,.Zajímá mě, jestli to můžu reklamovat nebo si mám pořídit nové topení sama, jelikož mám malé dítě, nechceme příští zimu zase mrznout. Jak zjistím, zda velikost topení odpovídá normě? Děkuji Kubíková
Vážená paní jsou Vám jasné technické návrhy?
před 15 roky
Dobrý den, než se pustíte do výměny otopného tělesa, překontrolujte, zda-li máte čistý filtr u kotle, a zda-li není…
před 15 roky
Dobrý večer. Sdělte prosím přesné označení kotle. Jinak není možné, aby kotel nepřetržitě jel ( hořel plyn ) a tak…
před 15 roky
11 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení