Hláška na kotli Protherm Tiger KTZ (KOZ)Dobrý den, předem se omlouvám, ale nevím úplně přesné označení mého kotle, ale je to Protherm Tiger i se zásobníkem vody (odpovídá mu přesně tento manuál: http://www.protherm.cz/upload/1141820126… a mám v poslední době jeden menší problém. Nedávno prošel kotel menší opravou, mimo jiné došlo i k výměně "umělohmotného" těla oběhového čerpadla. Nyní mi kotel dělá to, že když topí a nastavím ohřev otopné vody na určitou teplotu (je jedno, jestli na 60, 65, 70 nebo 80 stupňů), tak když se teplota přiblíží nebo dosáhne této horní teploty, najednou čísla ukazující teplotu na displeji začnou lítat směrem dolů a pak zase kousek nahoru a dolů a tak různě, jako by se kotel zbláznil, po čemž to začne spínat a vypínat, až se ukáže chyba F2 a bliká blesk. Po chvilce se zase objeví teplota a zase to normálně topí. Jakmile čerpadlo nehoní vodu, teplota nekolísá. Občas se mi zdá, při znovu rozběhnutí čerpadla po ukazované chybě F2, že se ze vnitřku kotel ozve krátký "hvízdavý" zvuk, jako když se tře guma o gumu. Ještě dodám, že mám připojený bezkabelový pokojový termostat. Nevíte prosím, čím by to mohlo být? Děkuji J.H.