Jak doladit tepelně koupenou hrubou stavbu?

Reklama
RS RADEK STANKOVSKY @radek.stankovsky před 15 roky06.06.2009 20:05:00
Jak doladit tepelně koupenou hrubou stavbu?

Dobrý den všem
Chtěl bych poprosit o radu,koupil jsem hrubou stavbu a instalovane okna,po precteni ruznych prispevku jsem si nechal spocitat TZ a ta je 5kW bez vetrani,chtel bych urcite zateplit jeste zaklady s kteryma vypocet TZ nepocital a to ze odkreju zaklad do jednoho metru a dam 20cm EPS,tam si jeste mohu pomoci avsak vetsi problem je s podlahou kde se nepocitalo s PT a celkova vyska muze byt uz jen 10cm,zbyjeckou rozbijet mazaninu se mi nechce,rezat dvere take ne,nevedel by nekdo jak toto resitpri teto vysce podlahy mam strop 255cm,z tretiny je podsklepeno tam to asi tak nevadi a nachazi se nad nim chodba,koupelna a kuchyn z casti,obyvak a loznice je nepodsklepena.Uz jsem se i rozhodl nedavat podlahove vytapeni z duvodu topeni do zeme ale chtel jsem mit teplo od nohou.Neresil podobnou situaci nekdo.Dekuji vsem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

19 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.