zeleny bonus

Rubriky:

JV Jitka Vyoralová @jitka.vyoralova před 15 roky07.06.2009 17:24:00
zeleny bonus

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak vlastně funguje systém, který umožňuje vyplácet zelené bonusy provozovatelům OZE - toto jsem na internetu nikde nenašla? Přepokládám, že na tento systém přispívají všichni odběratelé elektrické energie (položka na faktuře za elektřinu), tyto peníze pak jdou provozovatelům regionálních distribučních společností a ty peníze posílají operátoru trhu s elektřinou? Někde jsem zaslechla,že operátor trhu s elektřinou tyto peníze rozděluje (dle toho kolik v dané lokalitě je zdrojů OZE) a zpětně je poukazuje regionálním distribučním společnostem, které zajišťují vyplácení provozovatelům? Mohli byste mi prosím vysvětlit, jak to ve skutečnosti funguje? Předem Vám děkuji za reakce.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.