Podlahové kúrenie pre NED-vyhodené peniaze

Rubriky:

Reklama
Podlahové kúrenie pre NED-vyhodené peniaze

K tomuto som dospel po dvojročnej prevádzke podlahovky v NED.Dôvody sú nasledovné:
Podlahovka sa veľmi dlho rozkuruje a nábeh teploty je veľmi pomalý.
Regulácia nie je možná pretože NED má pokles o jeden stupeň pri teplote -10 stupňov aspoň 12 hodín.
Ak by bola možná tak len o 0,5 stupňa čo nemá význam
Bežný človek je v pracovnom týždni preč z domu 10-12 hodín a podlaha si veselo odovzdáva teplo do priestore takže kúri a zároveň sa ochladzuje úplne zbytočne.
Náklady na komplet 150 m2 s reguláciou a kotlom boli 200 000 Sk.
Ak by som kúpil 12 priamovýhrevných radiátorov po 1800 Sk/ks stálo by ma to 10x menej!!!
Určite by som ušetril aspon 30% nakladov na kúrenie,ktoré by kúrilo vtedy keď treba.
Odporúčam všetkým budúcim majiteľom NED či PD aby nevyhadzovali peniaze za predraženú podlahovku a dali si radšej nainštalovať výhodne priamovyhrevné konvektory.Ten komfort je zaplatený príliš vysokou sumou aj prevádzkovými nákladmi.
Viem že všetci užívatelia sú spokojný a milióny usmiatych investorov to podčiarkujú,veď kto by priznal,že on sám najmúdrejší urobil blbosť.
Tak a teraz do mňa!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

30 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.