Stavba KMB SENDWIX P 2426 - pomoc při realizaci

Reklama
MP Martin Polák @martin.polak524 před 15 roky09.06.2009 13:30:00
Stavba KMB SENDWIX P 2426 - pomoc při realizaci

Dobrý den,

S mými dotazy jste se mohli na těchto internetových stránkách v sekci diskuze sejít.
Za Vaše rady Vám každopádně děkuji, moc mi pomohli při výběru materiálu a celkového řešení.
Velké DÍK panu Smrčkovi, který měl velkou trpělivost a věnoval mi svůj drahocenný čas.
V tuto chvíli mam jasno stavba KMB SENDWIX P 2426 později řešení rekuperace atd.
Výstavba je plánovány začátkem 2010, půdorys a pohledy k dispozici v příloze.
NED bude podsklepený, kde z jedné strany bude patrový a z druhé přízemní, takže zapuštěn v terénu (jen suterén). V tuto chvíli se vypracovává projektová dokumentace.
Co se týče problému:
Zedníci s kterými jsem počítal na stavbu se mi vysmáli, že jsem blázen dávat 26cm polyestern a jen 24cm zdiva. At postavim klasiku 44cm + 5cm izolaci. Nepochopili pojetí této výstavby.
Proto bych od Vás potřeboval doporučit firmu popř. nekoho kdo by mi pomohl s realizací.
Realizace bude na kolínsku v obci Bečváry.
Posílejte kontakty na MartyXD at seznam.cz

Děkuji za pomoc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

41 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.