Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, prosím o Váš názor. Budu stavět bungalov do L, dřevostavbu cca 190 m2, předpokládaná roční spotřeba tepla na vytápění cca 40 kWh/m2a. Chci pro vytápění použít teplovzdušné vytápění s rekuperací, systém by také obsahoval kolektory s akumulační nádrží a krbovou vložku. Můžete mi prosím poradit, zda tento systém bez problemů vytopí daný dům. Mám strach, když nebudu mít teplovodní systém či přímotopy, jestli v domě nebude zima, pokud teploty budou nízké. Také nebudu každý den topit v krbu, zřejmě pouze o víkendu. Ještě přemýšlím jestli krbovou vložku teplovzdušnou či teplovodní (do akumulační nádrže).
Děkuji za každý názor.
Pane Lacinger, ted čtu Váš příspěvek z --- Datum: 01.07.2009 14:59 . a naprosto s Vámi sohlasím. No, to je přesně…
před 15 roky
Pro p. Lanciger Ložnici mám stíněnou přesahem střechy (dům je zateplen 25 cm + trojskla okna) takže se neprohřívá.…
před 15 roky
dobrý den, to co napsal pan Ringo je v podstatě přesné toho co Vám mohu sdělit. tj. jen na doplnění. mám teplovzduch -…
před 15 roky
14 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení