Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím, chtěl jsem si ke kotlu nainstalovat aku nádž Nado 1000 v2, ale byl jsem odrazen dodavatelskou firmou, údajně se nádrži zkrátí mnohonásobně životnost díky tomu vnořenému zásobníku, kde dochází ke častější výměně studené vody pak k prorezavění. Zásobník je k aku nádrži napevno přivařen a nedá se vyměnit musíte vyhodit celou aku nádrž. Aku nádrž vydrží když se sní správně zachází min. 25let(osobně můžu potvrdit) a vnořený zásobník prorezaví i za 15let. Je to pravda nebo jenom mi chce firma prodat víc výrobků? Děkuji LZ 72.
Dobrý den pane Zavi Výkon a množství TUV pomocí průtočného ohřevu v akumulační nádrži, závisí na více faktorech. Je…
před 15 roky
Zdravím Honzo, s tím průtokovým ohřevem nemáte strach, že bude zabezpěčen dostatek TUV, příklad, když si napustím…
před 15 roky
U otevřených topných systémů je též topná voda nasycená O2 a nemusí být systém zkorodovaný. Co zůstává po zpracování…
před 15 roky
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení