vlhkost anhydritu

Rubriky:

Reklama
vlhkost anhydritu

Mám dotaz zda má někdo zkušenost s položení dlažby na anhydrit s podlahovým vytápěním, za přespokladu, že nedošlo k řádnému vysušení. Firma, která mi provedla potěr, mi po třech týdnech podlahu přebrousila s tím, že podlaha už je suchá. Pak přišel obkladač, který taktéž po shlédnutí potvrdil že podlaha je dostatečně suchá, podlahu napenetroval, provedl stěrkovou hydroizolaci ( jedná se o podlahu v koupelně) a položil dlažbu. Toto vše 4 týdny od vylití anhydritu. Kolega v práci mě docela vystrašil s tím, že podlaha nemohla být dostatečně suchá, měla proběhnout topná zk., která samozřejmě před položením dlažby neproběhla (není dosud nainstalován zdroj vytápění). Zajímalo by mě co po zapnutí topení můžu očekávat a zda se to dá ještě nějak napravit, případně jak poruchy odstranit.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.