zvláštne vlhnutie stien

Reklama
MM Milan Malý @milan.maly130 před 15 roky13.07.2009 17:10:00
zvláštne vlhnutie stien

Dobrý deň. Mám jeden zvláštny problém. Mám rodinný dom z roku 1932, zvýšený suterén z liatého betónu, na tom izolácia proti vode, prízemie tehla plná pálená 45cm, podkrovie. Celý dom plastové okná zeteplené 5cm polystyren V spodnej časti v miestnosti 3,5x3,2m som spravil kúpeľňu, pod podlahou izolačný perlitbetón + 5cm polystyrém. Z kúpelne sa vychádza na malú chodbu, kde je schodište na prízemie. A tu je problém na chodbe, ktorá je z liateho betónu hr 50 cm +5cm polystyrén a v časti pod zemou je 5cm styrodur. Tak stena tejto chodby je do výšky 60cm vlhká. Ale v zime je pokoj, tak isto na jesen a jar. Len v lete ked je nad 30 stupnou tak to začína vlhnúť Čim je teplejšie, tak ten múr je viac mokrý. Tento jav mi je nevysvetlitelný, pretože, ked napr. prší dva týždne tak je múr suchý. Spodná voda je stále 1,8m pod terénom. Aký fizykálny jav môže tento problém spôsobovať? Ďakujem za odpovede

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.