Zdravím všechny. Jsem z toho všeho už úplnej... Stavím RD pro 4 členou rodinu, 220 m2, tepelné ztráty cca 8kW a chci podlahové vytápění a rekuperaci a nevím jaký systém zvolit. Jediné co je jasné je krbová vložka. Původně jsem byl přesvědčen o TČ, nyní ale z fin. důvodů zvažuji el. topné kabely Fenix v kombinaci s solárem na TUV. Dokáže mi někdo prosím poradit co je výhodnější? Mimochodem mám zde kompletní nabídku na TČ země/voda vč. kolektoru: 270.000.-, solární ohřev TUV a přitápěním 160.000.-, rekuperace 90.000 a podlahovka 150.000.-Kč. Je to podle Vás akceptovatelné? Předem dík.
No boj jsem sváděl asi 4 měsíce čtením příspěvku tady,projekt mám udělaný přímo od Nilanu za deset tis,jsou moc…
před 15 roky
Zdravím Vás. Velice se mi líbí Vaše argumenty i s předešlých diskuzí.Vidím, že svádíme zhruba stejný vnitřní boj (…
před 15 roky
ta podlahovka stačí, protože zbytek pojme teplovzduch
před 15 roky
10 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení