Jak nejvíc může být zakryté?

Rubriky:

Reklama
Jak nejvíc může být zakryté?

Dobrý den, ve starším domku mi při rekonstrukci vykopali podlahy a na WC a v koupelně udělali podlahové vytápění (teplovodní). Pak to zalili betonem, ale nevím, jak přijít na to, kolik cm betonu je nahoře. Také se prý do něj má dávat přísada pro lepší vodivost, ale nic tam nedali. Teď se zjistilo, že podlahy jsou křivé, a obkladači chtějí zalití anhydritem. Přijel pán co nalévá anhyment a nabídl metr čtvereční za 350 Kč, zatímco pán s anhydritem chce 470 Kč (obojí bez daně). Musí prý tam přijít asi 3 cm. No a když to vezmu a ještě na to přijde lepidlo a koupelnové dlaždičky, tak bude mít podlaha určitě nejméně 8 cm, ale bohužel se obávám, že spíš daleko víc. Můžete mi prosím poradit, co s tím? Já se obávám, že jediná pomoc bude zbrousit stávající podlahy a nechat je tak jak jsou. Nebo to s tím tepelným odporem nebude tak hrozné a mohu to zkusit? Jak se dá zjistit bez propíchnutí trubek, jaká vrstva betonu na nich je? A kam přesně se od povrchu měří? a čím? Mnohokrát děkuji, jsem z toho bezradná.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.