Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,stavím RD bungalov, z ytongu lambda,chci ještě zateplit 10-12cm vaty.Okna bych chtěl trojskla. V návrhu otopné soustavy mám dřevokotel (mám les),akumulační nádrž, el.patrony a solárka. Dále k nám mají přivést plyn. Zvažuji nyní, zda je vůbec vhodné akumulační nádobu připravit ještě na kotel na plyn(vzhledem k jeho cenám) a ev. ještě v budoucnu na tepelné čerpadlo nebo ne. Nerad bych měl soustavu "přeplácanou" a zbytečně drahou. Otopná soustava by měl být podlahovka+dodatečné konvektory. může mi tu někdo dát radu,jak udělat ev.předpřipravit otopnou soustavu, tak aby byla efektivní a cenově výhodná.Děkuji.
musíte si to zvětšit a podívat se důkladně na schéma vpravo
před 15 roky
v tom případě bych počítal s teplovodní podlahovkou cs větráním s rekuperací s možností teplovzdušného přitápění a…
před 15 roky
Dobrý den,vyjel jsem si výkres,ale moc s v něm nevyznám (podlahovku poznám,ale zdroje nikoli),podívám se na www…
před 15 roky
21 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení