Kupelna-Strasne pomaly odtok vody,maly spad

RT Robert Tóth @robert.toth před 15 roky17.08.2009 21:07:00
Kupelna-Strasne pomaly odtok vody,maly spad

Dobrý deň majstri,

cca pred 3mesiacmi nám dokončili prestavbu kúpeľne,ktorá po 20rokoch konečne nadobudla novú,modernú tvár...Naša radosť pretrvávala do doby,pokiaľ sme nepoužili prvý krát vaňu za účelom osviežujúcej sprchy...Celý problém spočiva v tom,že za cca 5minútovú sprchu,má človek vo vani vodu po členky a to samozrejme s ,,otvoreným sifónom,,...Ako som sa neskor dozvedel,páni majstri najprv osadili vaňu /ktorá je nižsia než povodná,originálna,osadená v bytoch/ a až potom zbadal,ze ,,sifón-odtok,, vane je NIŽŠIE než ,,odtok-kanalizácia,,...Ako núdzové a v jeho prípade jediné riešenie /ak nechcel vyberať vaňu,búrať obkladačky atd atd.../ bolo spojiť tieto 2odtoky pomocou ohybnej hadice alá husí krk...Ako som zisťoval ďalšie informácie,tak voda z vane odteká cez trubku smerom dole výborným spádom,až pokiaľ nenatrafí na ,,stúpanie,, a samozrejme sa rýchlosť odtoku minimalizuje skoro na nulu.Ja,ako úplný laik do tohto som už logicky na to prišiel /na čo on nie/,že voda hore kopcom netečie...Nakoľko finančná a možno ,,ľudská,, situácia nepustí,nechceli by sme po 2mesiacoch opat rozbiť novú kúpeľnu a sťažovanie je už zbytočné...Nakreslil som smiešnu ,,schému,, aby ste si vedeli približne predstaviť ten odtok,ale nakresliť husí krk som nevedel,takže som dal obyčajný čiarky :) Toľko k mojmu umeleckému nadaniu.Touto cestou by som sa Vás chcel spýtať,či existuje nejake riešenie,ako tú vodu,pomocou niečoho /dodatočných zariadení,modernej techniky....../ pretlačiť cez to stúpanie smerom hore?Nesmejte sa mi,ale už mi v hlave napadla nejaká ,,vrtulka,, ktorú by hnal spád vody v rovnej časti a ona by potom pomáhala aj prekonať to stúpanie :) Človek zo zúfalstva vymýšla kadečo...

Ďakujem Vám vopred za Vaše nápady a pomoc

S pozdravom

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.