Multipor + RD z r.1979

Reklama
LS Libor Samek @libor.samek před 15 roky18.08.2009 17:52:00
Multipor + RD z r.1979

Dobrý den,
jelikož jsem zde v diskuzi nenašel co potřebuji tak zakládám nové.Chystám se na zateplení RD vystavěného ještě za dob komunismu,aneb budeme topit vším co hoří a hlavně stále :o)Nerad bych pokračoval co všechno jsem již musel změnit na topném systému,ale nyní přecházím na fázi číslo 2,tedy izolaci fasády a výměnu starých špaletových oken.Potřebuji znát váš názor na materiál ytong Multipor.Rád bych dal na fasádu 200mm tl. tohoto materiálu.Vybral jsem ho z hlediska prostupu vodních par,polystyren jsem zavrhl ihned,protože se nejedná o novostavbu.
Rád bych znal Vaše názory zda jdu správným směrem či nikoliv...samosebou že mám ještě vytipovánu i variantu Rockwool - FRONTROCK MAX E tl.200 nebo Isover ORSIL NF 333 tl.200.
Budu rád za jakékoliv připomínky.Zatím budu topit jak se říká pánubohu do oken,naštěstí uhlím ...díky L.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.