Plíseň a praskliny na zdi

Reklama
PS Petr Strejček @petr.strejcek před 15 roky23.08.2009 15:50:00
Plíseň a praskliny na zdi

Dobrý den,
mám dotazy v podstatě dva najednou.
První je ohledně plísně v rodinném baráku. Jde mi o to, že v současné době se chystám na rekonstrukci pokoje a tak se chci zeptat, jak mám postupovat, abych se plísně co nejvíce zbavil a do budoucna s ní úspěšně zápasil. Plíseň je takto v podkroví, barák je nezateplený ze škvárobetonových tvárnic. Plíseň je tam již letitá, moc se zde nevětralo. Chci se tedy zeptat. Měl bych nějakou vrstvu (menší, větší) omítky sundat dolu a znovu třeba omítnout (naštukovat), nebo jenom omýt plíseň třeba Savem ??? A poté vymalovat ???
Druhý dotaz se týká prasklin, které vznikají v napojení zdiva ve štítu a desek, které jsou použity jako podbití střechy a tvoří podkroví.Bohužel nevím, jaké desky to jsou :-( Řekl bych, že se jedná o nějaké dřevotřísky. Chci se zeptat, jak tyto trhliny alespoň trochu vyspravit. V menším měřítku se tvoří i mezi vlastními deskami na stropě, ale to mi tak nevadí, nejsou tak zřetelné. Ale trhliny mezi štítem a deskami jsou už větší a tak bych je chtěl opravit. Má cenu třeba pásek perlinky ve dvou vrstvách ??? A znovu to omítnout ???
Děkuji Vám za odpovědi.
Petr Strejček

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

22 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.