pozdravujem vsetkych
Popisem moju dilemu:
Starsi dom so stropom bez betonovej deky, strop je z drevenych tramov zvrchu aj zospodu podbite doskami a dole este omietnute tzv,sasom (trstina +malta), moj problem , chcem to zateplit, dat izolaciu na vrchne dosky, resp. na podlahu stropu, pod to parozabranu. mam obavu z vlhnutia drevenej konstrukcie. Ale neviem ci je to vobec mozne a ci sa to da zrealizovat tak aby to plnilo svoju funkciu, co vy nato? Dat pod izoláciu parozábranu alebo nedať?, poradte, dakujem
Milos
celkem jsem tu našel čtyři varianty všecky se dají, mi se víc libí ta moje podle paragrafu 1, "vždycky to tak…
před 15 roky
Dobrý den. Mě ani ve snu nenapadlo, že budeme řešit pouze zateplování stropu, bez současného zateplení obvodové zdi,…
před 15 roky
Mezi podbitím by utíkalo, kdyby nebyly zatepleny stěny. Předpokládám, že když dáte na strop 30cm izolace, že budete…
před 15 roky
30 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení