vnitřní zateplení rady a poradyZdravím všechny příznivce i ne příznivce vnitřního zateplení. Stavím z Neica a chci dát dvacet centimetru vnitřního polyše - mám několik otázek k této stavbě - snad mi někdo z Vás pomůže
1 - jaký je nejvýhodnější způsob vytápění takové stavby???(já uvažoval o TČ HOTJET a podlahovku v přízemí - v patře radiatory)
2 - je nějaká vychytávka na upevnění těžších předmětů uvnitř?? (myslím v případě kdy si tam předem nic nezabuduju pod polys - a hlavně si nejsem jistý jestli třeba dřevěný tránek pod izolací nebude hnít v místě kondenzace)
3 - pokud dám podlahovku jak silnou vrstvou betonu nebo anhydr jí přelít?? silnou aby víc akumulovala?? nebo naopak co nejslabší??
4- je problém dávat vnitřní zateplení ve dvou vrstvách?? např 2 x 10 cm?? myslel jsem že nalepím deset na buchty pak natáhnu instalace a pak deset nalepím plošně a pak sdk - je to tak možné??
5- kde přesně bude kondenzovat voda při takovéto skladbě??
6 -jak je to s upevněním oken?? výrobce udává přiložit k vnitřnímu líci zdiva a překrýt izolací - na co je pověsit?? pouze kotevní plechy?? nebo udělat podpurný rám?? a z čeho?? neboude dřevěný rám hnít pod izolací?
7 - jsem kousek pod věncem stavba má 15 na 17 metrů , patro 11 na 7 metru - pokud má někdo nějakou dobrou radu sem s ní
Předem děkuji za odpovědi
andelt at good-times.cz