vnitřní zateplení rady a porady

Reklama
vnitřní zateplení rady a porady

Zdravím všechny příznivce i ne příznivce vnitřního zateplení. Stavím z Neica a chci dát dvacet centimetru vnitřního polyše - mám několik otázek k této stavbě - snad mi někdo z Vás pomůže
1 - jaký je nejvýhodnější způsob vytápění takové stavby???(já uvažoval o TČ HOTJET a podlahovku v přízemí - v patře radiatory)
2 - je nějaká vychytávka na upevnění těžších předmětů uvnitř?? (myslím v případě kdy si tam předem nic nezabuduju pod polys - a hlavně si nejsem jistý jestli třeba dřevěný tránek pod izolací nebude hnít v místě kondenzace)
3 - pokud dám podlahovku jak silnou vrstvou betonu nebo anhydr jí přelít?? silnou aby víc akumulovala?? nebo naopak co nejslabší??
4- je problém dávat vnitřní zateplení ve dvou vrstvách?? např 2 x 10 cm?? myslel jsem že nalepím deset na buchty pak natáhnu instalace a pak deset nalepím plošně a pak sdk - je to tak možné??
5- kde přesně bude kondenzovat voda při takovéto skladbě??
6 -jak je to s upevněním oken?? výrobce udává přiložit k vnitřnímu líci zdiva a překrýt izolací - na co je pověsit?? pouze kotevní plechy?? nebo udělat podpurný rám?? a z čeho?? neboude dřevěný rám hnít pod izolací?
7 - jsem kousek pod věncem stavba má 15 na 17 metrů , patro 11 na 7 metru - pokud má někdo nějakou dobrou radu sem s ní
Předem děkuji za odpovědi
andelt at good-times.cz

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

67 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.