HT vnitrni kanalizace

Reklama
HT vnitrni kanalizace

Dobry den, muze mi poradit nekdo erudovany ohledne vnitrni kanalizce? trubky HT system...
Viz nacrtky...
Ve sklepe mi jde KG 125, nasleduje 125 2x koleno 45` a cistici kus 125 nahoru v 1patre vyjdu ve 125 a nad tim bych potreboval hned WC 100, a odbocky na dalsi zarizovaci predmety 2x umyvadlo, 1x sprchovy kout a 1x vana.
Kde mohu umistit redukci na 125->100? Svisle by se nemela pouzivat, ale jinak to asi nepujde.
Nahore bych potreboval nejlepe dvojitou odbocku 100x100x100 (spec kus odbocka na obe strany + nahoru), kde bych zaustil vlevo vana, umyvadlo, nad odbockou WC a vpravo umyvadlo a sprchovy kout? Mam jit na obe strany ve 100? a postupne to rozdelit odbockou 100/50 ke kazdemu predmetu zvlast? Nikde jsem v nenasel spec. kus vyvod 125/nahoru 100/doleva100/50/doprava100/50.

Popis je mozna trochu zmateny, ale dle obrazku to lze rozlustit :]
Mate nekdo navrh reseni? Jak tohle vse zapojit? dalsi vec je odvetrani, i kdyz je v norme, je nutne ho delat pro 1x patro, kde mam ty zar. predmety? neni to zbytecne? Ta 125 KG je myslim dimenozovana az az, takze by se voda z WC
nemela "vycucavat" ...

Muze mi nekdo hodit nejaky nakres, jak to vyresit nejlepe? Popr. nejake odkazy na tvarovky? U Glynwedu jsem nasel nejblize odbocku HTDA 67` 100/100/100, ale nejlepe by byla 125/100/100..
dekuji za pripadne nacrtky, rady atd...

Vsechny obrazky jsou bokorysy, posledni je pudorys.. Strop je klenba ve sklepe a proto chci mit pouze jeden prostup.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.