HT vnitrni kanalizaceDobry den, muze mi poradit nekdo erudovany ohledne vnitrni kanalizce? trubky HT system...
Viz nacrtky...
Ve sklepe mi jde KG 125, nasleduje 125 2x koleno 45` a cistici kus 125 nahoru v 1patre vyjdu ve 125 a nad tim bych potreboval hned WC 100, a odbocky na dalsi zarizovaci predmety 2x umyvadlo, 1x sprchovy kout a 1x vana.
Kde mohu umistit redukci na 125->100? Svisle by se nemela pouzivat, ale jinak to asi nepujde.
Nahore bych potreboval nejlepe dvojitou odbocku 100x100x100 (spec kus odbocka na obe strany + nahoru), kde bych zaustil vlevo vana, umyvadlo, nad odbockou WC a vpravo umyvadlo a sprchovy kout? Mam jit na obe strany ve 100? a postupne to rozdelit odbockou 100/50 ke kazdemu predmetu zvlast? Nikde jsem v nenasel spec. kus vyvod 125/nahoru 100/doleva100/50/doprava100/50.
Popis je mozna trochu zmateny, ale dle obrazku to lze rozlustit :]
Mate nekdo navrh reseni? Jak tohle vse zapojit? dalsi vec je odvetrani, i kdyz je v norme, je nutne ho delat pro 1x patro, kde mam ty zar. predmety? neni to zbytecne? Ta 125 KG je myslim dimenozovana az az, takze by se voda z WC
nemela "vycucavat" ...
Muze mi nekdo hodit nejaky nakres, jak to vyresit nejlepe? Popr. nejake odkazy na tvarovky? U Glynwedu jsem nasel nejblize odbocku HTDA 67` 100/100/100, ale nejlepe by byla 125/100/100..
dekuji za pripadne nacrtky, rady atd...
Vsechny obrazky jsou bokorysy, posledni je pudorys.. Strop je klenba ve sklepe a proto chci mit pouze jeden prostup.