EPS jako finální vrstva v podkroví

Reklama
LP Lukáš Pohnán @lukas.pohnan před 15 roky06.09.2009 19:11:00
EPS jako finální vrstva v podkroví

Vím,že podobných diskuzí je tu hodně,ale na stejné téma jsem nenarazil,předěláváme starší domek a chystáme se zateplit podkroví,zalíbila se mi varianta kterou jsem viděl na jedné stavbě,kde klasicky mezi krokve dali minerální vlnu a jako záklop použili lignopor(polystyren s vrstvou heraklitu) přišroubovaný k prknům,které jsou přebité přes krokve v rozestupech na šířku desky lignoporu,pak jen nataženo lepidlem,perlinka a vyštukovat,ale kvůli vysoké ceně lignoporu bych chtěl použít jen obyčejný stabilizovaný polystyren,lepidlo,perlinka,vyštukovat,viděl by v tom někdo problém,který by zabraňoval pohodlnému bydlení:)tato možnost se mi líbí především kvůli nízké hmotnosti konstrukce oproti SDK,trámy střechy zůstanou původní a nechtěli by sme je zbytečně zatěžovat.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.