Dakon DUA24CT - spouští sám topení

Rubriky:

JK Jan Klásek @jan.klasek160 před 15 roky12.09.2009 23:15:00
Dakon DUA24CT - spouští sám topení

V srpnu se občas stalo při stavu na letní provoz, že zaplo i topení po nějaké době ohřevu TUV (sprchování). Vypnul jsem kotel do 0 a pro jistotu i ze zásuvky 220 V a zase byl nějakou dobu klid. Po týdnu se opakovalo. Zkontrolován a odpojen vnější termostat, ale opakovalo se. Zkontroloval jsem mikrospínač TUV vymontovaný- OK, pak po zamontování ometrem zda spíná při otočení výtoku vody z umyvadla - spínal a vypínal O.K. Přesto zase nastal případ zapnutí topení. Nyní je už stav trvalý - jakmile zapnu kotel na letní provoz, běží i topení. Myslím, že ze začátku šlo o nějakou tepelně závislou součástku na řídící desce, která se ohřála po zvýšení tepla okolo při ohřevu TUV a teď už je na tvrdo v háji. Musím vyměnit celo desku nebo mi někdo někde desku opraví ? Kabely a pod. vylučuji.

Děkuji za rady (pan Pavlo ? - podle odpovědí v diskuzích ?)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.